Deň rodiny v Materskej škole na Vinbargu

2780x
01. Júl 2019
30. výročie škôlky a Deň rodiny
Detičky si pripravili originále tanečné vystúpenia 
 
Existuje kniha od Roberta Fulghuma „Všetko čo potrebujem, som sa naučil v Materskej škole“ a na túto škôlku to istotne platí. Dôkazom toho bola nedeľa na Vinbargu, ktorá patrila deťom a rodičom najväčšej materskej školy v Bardejove.
 
Pri príležitosti 30. výročia škôlky a dňa rodiny sa na školskom dvore stretli deti, rodičia a pedagogický i nepedagogický zamestnanci škôlky. Vďaka polročnému úsiliu učiteliek a detí predviedli škôlkári rodičom originálne tanečné vystúpenia. Skvelá myšlienka učiteliek bolo ukázať mladej generácii život spred 30. rokov, cez tance a hudbu. Program začínal menšími deťmi, ktoré si obliekli červené trenírky, cvičky, biele tričká a všetkých preniesli do čias socializmu.
 
Pozrite si fotogalériu:
 
Ďalšie tanečné čísla pokračovali chronologicky tančekmi detí na pesničky 80. a 90. rokov. Program ukončili najmenšie deti, ktoré všetky pobavili folklórom. Na záver nám všetci žiaci zatancovali spoločný tanček od Mira Jaroša „Moje telo“.
 
Záverečné slovo patrilo riaditeľke škôlky Mgr. Dane Jazudekovej, ktorá menovite poďakovala všetkým „svojim ženám“ pedagogickým a nepedagogickým zamestnancom. A k Vinbargu neodmysliteľne patrí Bobor so svojim tímom, ktorý sa postaral o skvelú hudobnú atmosféru. Po oficiálnej tanečnej časti sa deti a rodičia vybrali na jednotlivé stanovišťa, kde mohli osláviť deň rodiny športom, hrou a zábavou.
 
V mene všetkých rodičov, by sme sa chceli poďakovať celému tímu materskej školy „Malí vševedkovia“ na Vinbargu, za krásne strávenú nedeľu, ale aj za celoročnú prácu a starostlivosť o naše deti. Ďakujeme Vám aj za množstvo aktivít, ktoré ochotne s deťmi celoročne absolvujete. Dovolíme si tvrdiť, že táto škôlka za tridsať rokov vychovala kopec úspešných a dobrých ľudí a dala im základ do života...
(14:35, Rodičia MŠ)
Diskusia
Pridať komentár