Benefičný športový deň Komunitnej nadácie Bardejov

1483x
09. Júl 2019
Športovými aktivitami podporili Fondy programov KNBJ: Deti a mládež a Čistý Bardejov
Najúspešnejšie tri páry v tenise - štvorhre, spolu so zástupcami organizátora podujatia 
 
V piatok, 5. júla už po ôsmy – krát od roku 2012 mali príležitosť pohybu – chtiví obyvatelia si zasúťažiť v v štyroch druhoch športu a zároveň prispieť na skvalitnenie života v Bardejove a okolí.
 
Komunitná nadácia Bardejov usporiadala v spolupráci so Šport centrom WLP v areáli jeho Tenisového centra na Kutuzovovej ulici 8. ročník charitatívnej akcie - Benefičný športový deň pre športovo aktívnu verejnosť.
 
Už tradične dominovali športy: tenis – štvorhra, bedmintom a lukostreľba. Prítomní súťažiaci svojou účasťou na podujatí spojili príjemné s užitočným.
 
Okrem príjemne a zdravo stráveného dňa, niektorí aj so svojimi ďalšími členmi rodiny, totiž svojím štartovným podporili projekty, ktoré predložia aktívni Bardejovčania a bardejovské školy do komunitnej nadácie v jej grantových programoch Deti a mládež a Čistý Bardejov.
 
Programy sú zamerané na zlepšenie podmienok na športové, kultúrne a voľno - časové aktivity detí a mládeže v Bardejove a v rámci „Čistého Bardejova“ na environmentálne projekty.
 
Výťažok z podujatia dosiahol sumu 730 Eur. Vydareného športového podujatia sa zúčastnilo 36 účastníkov.
 
Víťazmi hlavnej súťaže - tenisovej štvorhry sa stali: Boris Beňa a Roman Kušnír, ktorí vo finále zdolali dvojicu Štefan Harčarufka, Branislav Boďo. Tretie miesto si vybojoval pár Anton Roguľa s a Milan Choma.
 
V bedmintone - dvojhre prvé tri miesta obsadili: 1. Peter Purdeš, 2. Ján Sorád, 3. Miloš Olearčin. Bedminton – štvorhra mala výsledné poradie: 1. Ján Sorád a Miloš Olearčin, 2 Jozef Sorád a Štefánia Čejková, 3. Peter Purdeš.
 
V lukostreľbe zvíťazil Jozef Sorád pred Vladimírom Savčinským a Milošom Olearčinom.
 
Odborným garantom podujatia bolo Šport centrum WLP. Športový deň materiálne podporili: firmy – BAMOS Trade, s.r.o. a Pekáreň Družba.
(10:10, J. Jarina)
Diskusia
Pridať komentár