Muž z Lenartova sa vyhrážal - hrozí mu jeden rok

14x
21. Január 2015

23 ročný muž z Lenartova obvinený z nebezpečného vyhrážania

vyhrazal sa - lenartov.jpg Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Bardejov začal trestné stíhanie a súčasne vzniesol obvinenie 23 ročnému Matúšovi za prečin nebezpečné vyhrážanie – v prípade preukázania viny hrozí obvinenému mužovi  trest odňatia slobody až na jeden rok.

V sobotu (17.01.2015) asi hodinu pred polnocou  telefonicky na linku 158 oznámil 39 ročný muž, že sa mu niekto vyhráža zabitím a zapálením jeho podniku.  Vyšetrovaním bolo zistené, že 23 ročný Matúš z Lenartova sa pred jedným z podnikov bezdôvodne vyhrážal zabitím 39 ročnému majiteľovi podniku.

Majiteľ videl muža ukrývať sa v kríkoch a opýtal sa ho, čo tam robí. Matúš, ktorý bol v tom čase  pod vplyvom alkoholu, s  dreveným poriskom vybehol z kríkov aj so slovami, že muža zabije, že mu všetko rozbije a zapáli – muža sa snažil aj napadnúť. Majiteľ z obavy o život útočiaceho muža dreveným poriskom od lopaty, udrel útočníka po rukách a nohách aby zabránil ďalšiemu útoku. Obvinený Matúš bol umiestnený do cely policajného zaistenia.

ahoj_top.jpg

Platená reklama

(00:10, minv.sk, foto: ilustračné)

Diskusia
Pridať komentár