Manažér Bardejova A. Gmitter: Fanúšikom sa chcem ospravedlniť za základnú časť

20x
23. Január 2015

Cieľom ostáva prvú ligu vyhrať

Dnes (piatok, 23. januára 2015) pokračovala prvá hokejová liga už 41. kolom.  Do konca základnej časti ostáva odohrať už len 3 kolá. V piatok privítal tretí Bardejov ôsmu Trnavu, v ďalšom kole sa Bemaco predstaví na horúcom ľade v Michalovciach. O týždeň 30.1. privíta HC 46 reprezentáciu SR 18 a v poslednom kole sa predstaví v Považskej Bystrici.

V zápase proti Trnave Bardejovčania potvrdili úlohu favorita. Hostia veľký odpor nekládli, aj keď skóre by mohlo hovoriť ináč. Domáci sa ujali vedenia v čase 1:10, po buly prihrával Gmitter Segľovi, ktorý vyskúšal pozornosť hosťujúceho brankára  a strelou do ľavého rohu bránky otvoril skóre – 1:0. V štvrtej minúte si zákrok pripísal aj brankár Palko, ktorý dostal prednosť pred Andreaninom. V ďalších minútach sa hral hokej z jednej strany na druhú, no chýbal dôraz, tempo príliš vysoké nebolo. V 15. minúte Brachratý trafil Palka iba do hlavy, gól z toho nebol. Až v závere prvej tretiny videli diváci viac vzruchu na oboch stranách, no skóre sa nemenilo.

BJ - Trnava AhojBJ.sk (7).JPG

Bardejov porazil Trnavu 3:0

 

V druhej dvadsaťminútovke sa hral hokej ako na začiatku zápasu. Až v 26. minúte tribúny zakričali gól druhýkrát. Domáci sa dostali do prečíslenia, S. Saliji prihrával voľnému Cúttovi a ten sa nemýlil – 2:0. Minútu a pol pred koncom tretiny mohli Bardejovčania udrieť aj tretíkrát, no Hála predviedol krásny zákrok a puk vyrazil.

Bemacu vyšla aj tretia tretina, takisto strelili jeden gól a to v čase 43:47. S. Saliji opäť prihrával Cúttovi a ten sa ani tentokrát nemýlil a zvýšil vedenie na rozdiel troch gólov. V ďalších minútach sa hralo prevažne v strede a v obrannom pásme hostí. Trnava gól nestrelila, Palko vychytal tretíkrát v sezóne čisté konto. 

Manažér A. Gmitter: Play-off je aj o šťastí 

Najbližšie sa Bardejov predstaví na horúcej pôde v Michalovciach. Pre AhojBardejov.sk poskytol vyjadrenie k finišu základnej časti manažér Bardejova Andrej Gmitter. „V Michalovciach chceme vyhrať a chceme sa po základnej časti umiestniť na treťom mieste.  Myslím si, že človek si nemôže súpera vyberať a potrebujeme chytiť dobrú vlnu a chceme vyhrať, aby sme sa dostali na víťaznú vlnu.“  Fanúšikovia by v play-off mali zaplniť štadión vo väčšom množstve, zo základnou časťou nemôžu byť najspokojnejší. „Fanúšikom sa chcem ospravedlniť za základnú časť, hrali sme zle, no tým, že prišiel tréner Ihnačák, tak sme začali veľmi dobre hrať, veľmi veľa korčuľujeme a keď veľa korčuľujeme, prichádzajú aj góly. Chcel by som pozvať fanúšikov na play-off, myslím si, že play-off je aj o šťastí a chceme, aby mali diváci veľmi dobrý pocit z predvedenej hry.“

HC 46 Bardejov – HK Gladiators Trnava 3:0 (1:0, 1:0, 1:0)

Góly a asistencie: 2. Segľa (Gmitter, Mikušovič), 26. Cútt (Saliji, Baláž), 44. Cútt (Saliji)

Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Palko (Andreanin) – Takáč, Slimák, Korenko, Hruška, Hopkovič, Česelka, Kohutiar, Šimčák – Baláž, Cútt, S. Saliji – Gmitter, Mikušovič, Segľa – Vaško, Sabol, Hričina – Luchnikov, Prokop, G. Saliji.

Trnava nastúpila v tejto zostave: Hála (Petrovič) – Reho, Poláček, Valjent, Kubica, Demo, Burzala, Závodský – Hluch, Lisoň, Baran – Barinka, Čunderlík, Glemba – Božik, Schmidt, Bachratý – Rosa, Hrbáčik.

vreklama.jpgMiesto pre vašu reklamu 

 

(21:30, j)

585
Diskusia
Pridať komentár