Hokejisti v predposlednom kole porazili Slovensko

4x
31. Január 2015

Po výhre v Michalovciach povinné víťazstvo 

Základná časť prvej hokejovej ligy sa blíži k finišu.  V piatok privítal Bardejov v 43. kole celok Slovenskej osemnástky. Hostia už od začiatku zápasu sa snažili držať tempo proti skúsenejšiemu bardejovskému tímu. Prvého gólu sa dočkalo ako prvé domáce družstvo počas presilovky o dvoch hráčov. Gól zaznamenal hráč Takáč.

bj__trnava_ahojbjsk_(1).jpg

Po dvoch minútach domáci dokázali zvýšiť svoj náskok na rozdiel 2 gólov z hokejky Segľu. Napriek skúsenému súperovi aj SR 18 hrali na pohľad diváka pekný hokej s množstvom šancí, ale skúsený brankár Palko a skalopevná obrana domácich nedovolila hosťom streliť gól. Napriek týmto okolnostiam sa hosťom podarilo streliť gól po veľkej chybe bardejovského obrancu, keď stratil puk na modrej čiare v útočnom pásme, ku ktorému sa dostal hráč SR 18 Sloboda, ktorému v ceste streliť gól na 2:1 stál iba Brankár Palko. Tomu po krásnom blafáku poslal puk za chrbát. Druhá tretina začala v znení Bardejova.

Veľký tlak a množstvo striel prispelo k zvýšeniu náskoku na 3:1 po prudkej strele po ľade, ktorú vyslal Baláž. Opäť obrovská chyba bardejovského obrancu na modrej čiare v útočnom pásme, kde ho od puku odzbrojil hráč hostí Krempaský, ktorý korčuľoval proti brankárovi, no tentokrát sa preukázali schopnosti bardejovského brankára Palka. Presilovku o dvoch hráčov si zahralo aj družstvo hostí, no v hre 5 na 3 sa nedokázali presadiť a žiaľ pre hostí ani v dohrávaní presilovky 5 na 4. Opätovné zvýšenie bardejovského náskoku na 4:1 prišlo na začiatku tretej tretiny, keď Hričina z rohu nahrával pred bránku osamotenému Šimčákovi, ktorý nemal problém so zakončením.

Netrvalo dlho a hosťom sa podarilo opäť znížiť na rozdiel dvoch gólov. Znižoval Andrisík. O ďalšie zvýšenie bardejovského náskoku sa postaral Segľa. Dve minúty nato Bardejov znova zvýšil svoj náskok už na 6:2 po strele obrancu Polačeka, ktorú tečoval a skóroval Cútt. Necelé štyri minúty do konca tretej tretiny si hostia opäť zahrali presilovku o dvoch hráčov, ale ani tú sa im využiť nepodarilo, keďže ani hostia a ani domáci už skóre nedokázali nijak skorigovať.

ahoj_top.jpg

Platená reklama

 

HC 46 Bardejov - SR "18" 6:2 (2:1, 1:0, 3:1)


Góly a asistencie: 6. Kohutiar (Saliji, Takáč), 8. Segľa (Gajdoš, Hopkovič), 24. Baláž (Cútt, Polaček), 43. Šimčák (Hričina, Vaško), 53. Segľa (Mikušovič, Takáč), 55. Cútt (Polaček, Saliji) – 17. Sloboda, 45. Andrisik (Struška)

Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Palko (Andreanin) – Takáč, Polaček, Korenko, Hruška, Hopkovič, Gajdoš, G. Saliji, Česelka – Baláž, Cútt, S. Saliji – Gmitter, Mikušovič, Segľa – Vaško, Šimčák, Hričina – Luchnikov, Prokop, Kohutiar

(12:05, red, HC Bardejov)

Diskusia
Pridať komentár