Futbalisti v príprave deklasovali Košice

5x
03. Február 2015

Prebieha zimná príprava

stiahnuť.jpg

Futbalisti Partizána Bardejov sa dôkladne prirpavajú na  jarnú časť ligy. V nej sa ešte dohrá niekoľko kôl základnej časti, po nej by mal Bardejov bojovať spolu s družstvami zo západu o postup do najvyššej súťaže. 

Bardejovčania dnes (3.2.2015) dohrávali odložený prípravný zápas proti béčku Košíc, predtým neodohrali zápas proti Liptovskému Mikulášu. 

Káder Partizána Bardejov sa počas zimy veľmi meniť nebude. Na skúšku do Žiliny išiel L. Gagnon, no v týchto dňoch je opäť v Bardejove. Ak o tohto Francúza prejaví Žilina záujem, z Bardejova odíde. Počas zimnej príprava má tréner R. Kica k dispozícii 27 členný káder. Traja hráči prišli do klubu na skúšku. Z Moldavy nad Bodvou prišiel Brazílčan D. rezende, z Vranova nad Topľou T. Boháč a z Frýdka-Místka Srb M. Milunovič. 

V zápase proti béčku Košíc sa zostavy menili po polčase. V druhom dejstve strelil Bardejov neuveriteľných osem gólov. 

ahoj_top.jpg

Platená reklama

 

Partizán Bardejov - MFK Košice B 10:1 (2:1)


Góly: Milunović, Kica, Guľa 3, Pyda 3, Kačmár, Kolibab 



Zostava Bardejova v prvom polčase: Gmitter - Andraščík, Palša, Staš, Kica - Grohoľ, Berecký, J. Zápotoka, Boháč, Gruca - Milunović 

Zostava Bardejova v druhom polčase: Molčan - Bialončík, Berecký, Kutlík, Belunek - Kačmár, Stachura, Guľa, Pyda, Jacko, Kolibab

(17:20, red)

Diskusia
Pridať komentár