Westton Cup - 20. ročník hostil Bardejov

29x
08. Február 2015

Diváci sa zabávali futbalom, na palubovke sa predstavili mnohé známe osobnosti

Westton Cup 2015

 

V sobotu 7.2.2015 patrila športová hala dvadsiatemu ročníku populárneho Westton Cupu. Na palubovke sa predstavili mnohé významné osobnosti z rôznych spoločenských odvetví, napr. J. Ďurovčík, M. Kukulský, J. Rezeš, V. Zvara, D. Jendrichovský, P. Švajda, D. Krajcer, Ľ. Čekan, J. Čobej alebo J. Daňko. Do Bardejova zavítal aj prezident SFZ J. Kováčik.  V kultúrnom programe sa predstavil ľudový rozprávač Jožko Jožka a do Bardejova zavítala aj skupina Drišľak. Svoje umenie predviedli futbalovo-basketbalový freestyleisti.  Nechýbalo ani odovzdávanie šekov na dobročinné účely. Večer bola pripravená recepcia. 

Spravodajský portál Ahoj Bardejov.sk na turnaji oslovil prezidenta SFZ Jána Kováčika: 

„Ide o krásny turnaj, zišlo sa tu mnoho reprezentantov, mnoho legiend. Dnes tu bol aj reprezentačný tréner Ján Kozák, stretávam tu mnoho kamarátov. Verím, že turnaj Westton Cup bude pokračovať. Bardejovu by som chcel zaželať, aby sa tu opäť hrala prvá liga.“ 

Na turnaji sa predstavilo desať tímov, po bojoch v základných skupinách nasledovali zápasy o bronz a finále. 

Modrá skupina: Primátor team Bardejov, Markíza team, TAKO Košice, Tatran – Tampex Prešov, SFZ 

Červená skupina: Bardenergy team, Nexis Fibers Humenné, Interhouse Košice, Dannax Košice, MUFUZA

Vo finále sa stretli celky TAKO Košice a Bardenergy Bardejov. Po výhre 4:1 sa z prvenstva radovali Košičania. Tretie miesto získal SFZ. 

(15:05, red)

596
Diskusia
Pridať komentár