Hľadáme dobrý nápad - hľadáme tvoj nápad!

930x
03. Marec 2020
Hľadáme dobrý nápad - hľadáme tvoj nápad!
 
Túžiš zmeniť dianie okolo seba a podieľať sa na aktivitách nášho mesta? Ak máš dobrý nápad, ktorý sa oplatí zrealizovať a tým zveľadiť prostredie, kultúru či komunitu v Bardejove, táto príležitosť čaká práve na teba!
 
Skupina Mladých filantropov, spadajúca pod Komunitnú nadáciu Bardejov, už po deviatykrát vyhlasuje výzvu na predkladanie projektov vo svojom grantovom programe Mladí filantropi. Táto výzva je tvojou príležitosťou zmeniť svet okolo seba, zrealizovať svoje nápady a tým podporiť rozvoj nášho mesta.
 
Jedným z hesiel Mladých filantropov je: „Mladí pre mladých,” preto sa do tohto programu môže zapojiť každý vo veku 14-30 rokov. Grant, ktorý môžeš získať, siaha do výšky 300€ a slúži na realizáciu projektu zameraného na rozvoj kultúry, športovej alebo environmentálnej oblasti a aktívneho života mládeže v Bardejove.
 
Podmienkou zaradenia projektu do hodnotenia je minimálne jedna osobná konzultácia s členmi Mladých filantropov v kancelárii KNBJ na Radničnom námestí 21, ktorú je možné dohodnúť prostredníctvom nižšie uvedeného e-mailu.
 
Deadline zasielania projektov je 17. marec 2020.
Tešíme sa na vaše kreatívne nápady.
 
Ďalšie informácie získaš na:
mfbardejov@gmail.com
 
Členovia MF: Alexandra Benková, Anna Hankovská, Alena Paľová, Daniela Vatehová, Samuel Leško
 
Projekt Mladí filantropi je podporovaný Nadáciou pre deti Slovenska v rámci grantového programu Hodina deťom a Komunitnou nadáciou Bardejov
(9:44, MF)
Diskusia
Pridať komentár