Detva nechce pustiť fanúšikov Bardejova na štadión

46x
22. Február 2015

Bardejovčania chcú prísť do Detvy, no tá hostí odmieta! 

hokej fans 15.jpg

Pred niekoľkými minútami dostali fanúšikovia HC 46 Bemaco Bardejov tvrdú ranu. Dozvedeli sa, že domáca Detva hosťom neumožní prístup na štadión, kde sa odohrá piaty, posledný a rozhodujúci zápas semifinále 1. hokejovej ligy. Prinášame vám oficiálne stanovisko, ktoré okrem iného oficiálny fanklub HC 46 Bardejov zverejnil na svojej stránke. 

"To čo som sa teraz dozvedel, ma utvrdilo v tom, že v Detve robia hokej ubožiaci! Pred malou chvíľou som sa dozvedel oficiálnu správu z Detvy, že vraj zajtrajší zápas je vypredaný a žiadných fanúšikov Bardejova do toho ich hangáru nepustia. Vzhľadom k tomu som nútený výjazd zrušiť!!! Viem, že to viacerí budete znášať z emóciami, tak Vás prosím, neznižte sa na ich úroveň úbohými komentármi. Toto zverejním na všetkých portáoch, aby sa celé hokejové Slovensko dozvedelo, akými praktikami sa riadí manažer HC07 Detva pán Róbert Lupták!," znie na oficiálnej stránke hokejového klubu z Bardejova. 

Fanúšikovia Detvy nazývajú Bardejovčanov Rusnáci a tvrdia, že v pondelok na ich zimáku urobia pre hostí peklo. 

Čítajte viac 

http://ahoj.tv/clanok/hokejisti_dva_zapasy_zvladli_rozhodne_sa_v_detve.html 

 

Aktualizované (22:25): 

Prinášame vyjadrenie fanklubu HC 46 Bardejov:

 

UFF, UFF !!!!!!!!!!

 

Po preverení všetkých možnosti a argumentov, a po telefonáte s kompetentným pánom zo SZĽH, padlo rozhodnutie že zajtra na výjazd IDEME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

NIČ NÁS NEZASTAVÍ. VÝJAZD BOL RIADNE OHLÁSENÝ A USPORIADATEĽ (hc07 Detva) JE POVINNÝ NÁM MIESTA NA ŠTADIÓNE ZABEZPEČIŤ !!!!!!!!!!!!

 

TOTO JE KONEČNÉ ROZHODNUTIE !

 

DETVIČKA NAŠA TEŠ SA, TOTO STE TAM EŠTE NEMALI !!!!

 

(hary)

 

(22:10, HC 46 Bardejov)   * Redakcia do blogov nezasahuje, ani sa s príspevkami nijako nestotožňuje

Diskusia
Pridať komentár