Sláva víťazom... alebo ako bolo na štadióne v Detve

36x
28. Február 2015

Sláva víťazom - česť porazeným

11025932_775233535892550_1482073299241462584_n.jpg

Trvalo mi 5 dní, kým som si sadol za počítač, zapol FB a otvoril si našu stránku. Po psychyckom výpetí s posledného výjazdu sezóny 2014/2015 som bol úplne knokautovaný a som si tri dni preležal v horúčkach a dnes Vám s chladnou hlavou ponúkam svoj status:

1.) V prvom rade sa chcem všetkým, čo sa zúčastnili výjazdu do Detvy, poďakovať, za to, ako sa správali a ukázali Detvancom, že v Bardejove máme fanúšikov s iným IQ ako pod Poľanou! Obával som sa totiž do poslednéj chvíle, či nás pustia na štadión a istotu v tomto smere som mal, až keď nás privítali pred štadiónom so slovami - citujem: " Vítajte koko*i "

2.) Po tomto vrelom prijatí, pokračovala detvianska pechota (asi 6 usporiadateľov a 20 policajtov, na čele s usporiadateľom obdareným ryšavou kozou briadkou): " máme pre Vás lístky ": nech sa páči, cena lístka je 4€ !!! (po zápase sa veľký MANÁŽER Detvy pán Ľupták vyjadril, že o tom vraj nemal ani len potuchy, že sme si museli kupovať lístky na zápas za CENU 4€ !!!). Keď som protestoval, kozia briadka sa s uškrnom spýtala, či chceme vidieť hokej, takže sme nemali na výber. S toho mi vychádza, že keď manažer nevedel, za koľko si kupujú lístky fanúšikovia, ktorých nechcel pustiť na štadión, tak potom si z ryšavého CAPA, spravil na štadióne zahradníka!

3.) Následne pokračovalo naše privítanie ďalším kolom! Šacovali nas tak, že som mal dojem, že sme teroristi s Islamského štátu a prišli sme im zbúrať tú ich maštaľ, čo nazývajú zimným štadiónom.

4.) Štvrtým bodom nášho prijatia bol pripravený sektor, vedľa ktorého bolo voľných asi ďalších 200 miest, pritom mala byť maštaľ vypredaná.

5.) Ďalšim prekvapením od usporiadateľov boli plexiskla na mantineloch pred naším sektorom! Boli totiž nepriehľadne pripravené. A keď som si to lepšie obzrel, zistil som, že boli ešte aj pogumované čiernymi fľakmi, aby sme náhodou za zvýhodnenú cenu lístkov ani náhodou nič nevideli!

6.) No a posledným bodom, hoci by som asi takto mohol ešte pokračovať min. do čísla 10, bolo, že sme v sektore nemali prístup ani k WC, ani k nejakému občerstveniu, proste, boli sme tam zavretí ako zvieratá a vyščať sme sa mali, asi rovno do kúta v tej ich maštali, v ktorej, aj detvianský usporiadateľia, aj fanúškovia si počas zápasu veselo fajčili cigaretky!

Na záver len toľko: Prajem si, aby sa o tomto dozvedelo celé hokejové Slovensko! To, aké maniere panujú v Detve, aby to porekadlo (akými zbraňami bojuješ, takými aj zhynieš) dopadlo na celú tú ich DETVIČKU, a všetko sa im vrátilo, veď aké požič, také vráť!!! Hoci, tí ich slávni fanúškovia sú silní len v tej svojej maštali a nikam inam ani neprídu! Preto to zdieľajte, nech to vie každý!!!

11020364_874447972577804_1308301369_n.jpg

(17:30, hary, FB: Fanklub HC 46 Bardejov)

Diskusia
Pridať komentár