Mário Cvitkovič víťazom ankety MIZUNO hráč sezóny!

850x
16. Apríl 2020
Mário Cvitkovič víťazom ankety MIZUNO hráč sezóny!
 
Víťazom sa stal Mário Cvitkovič 
 
Po predčasnom konci aktuálnej hádzanárskej sezóny vyhlásili záverečné hlasovanie, v ktorom si fanúšikovia na sociálnych sieťach klubu Tatran Prešov mali možnosť vybrať MIZUNO Hráča sezóny 2019/20.
 
Trojicu nominovaných spomedzi seba vybrali v tajnom hlasovaní samotní hráči. Ostatné už bolo v rukách fanúšikov. Tí napokon rozhodli, že ocenenie pre hráča sezóny získal brankár MÁRIO CVITKOVIČ.
 
Chorvátsky gólman uspel v hlasovaní v konkurencii dvojice Oliver Rábek – Roman Carapkin, ktorá ani svoje (zhodne) tretie nominácie na fanúšikovské ocenenie v tejto sezóne nedokázala pretaviť do víťazného konca. Pripomeňme si, že v tejto sezóne sme spoznali štyroch laureátov ocenenia MIZUNO Hráč mesiaca.
 
Z víťazstva sa postupne tešili Dávid Michalka, Lukáš Urban, Januš Lapajne a Mário Cvitkovič. No a práve víťaz posledného mesačného hlasovania napokon uspel aj v tom celoročnom. Zároveň to bola tá najkrajšia symbolická bodka za účinkovaním 25-ročného chorvátskeho legionára v drese Tatrana, ktorý po tejto sezóne opúšťa. V budúcej sezóne už bude hájiť farby švajčiarskeho BSV Bern. Po tom, čo sa dozvedel o svojom víťazstve, však ešte stihol poslať odkaz všetkým fanúšikom.
 
 
„Už som sa lúčil, ale teraz mám možnosť na ešte jedno poďakovanie. Keďže tu už nebudem, chcem všetkým poďakovať za krásne roky, ktoré som v mužstve strávil. So spoluhráčmi som nadviazal priateľstvá a naučil sa veľa vecí, ktoré zužitkujem ďalej v živote.
 
Ďakujem spoluhráčom, ktorí ma nominovali na najlepšieho hráča sezóny a samozrejme poďakovanie fanúšikom, ktorí ocenili moju snahu, nasadenie a vôľu pre hádzanú a dali my svoj hlas. Som šťastný, že sme za tie roky spoločne bojovali v mene klubu a za spoločný cieľ niečo dosiahnuť. Je mi ľúto, že sa sezóna nedohrala a smutno zo spôsobu ako sme sa museli všetci rozísť, keďže som sa nemohol rozlúčiť so ziskom majstrovského titulu a spoločnou oslavou. Napriek tomu ešte raz ďakujem,“ uviedol sympatický brankár.
 
K oceňovaniu najlepších hráčov tradične patrí aj žrebovanie jedného z fanúšikov, ktorí sa zapojili do hlasovania. Šťastie sa tentoraz usmialo na Lenku Zborovskú, ktorá od partnera klubu – spoločnosti MIZUNO získava špičkovú športovú obuv podľa vlastného výberu. Gratulujeme!
 
Zoznam ocenených v ankete MIZUNO hráč mesiaca
 
September/Október: Dávid Michalka (nominovaní Javi Muňoz Cabezon, Roman Carapkin)
November: Lukáš Urban (nominovaní Oliver Rábek, Tituan Afanou Gatine)
December/Január: Januš Lapajne (nominovaní Roman Carapkin, Nino Grzentič)
Február: Mário Cvitkovič (nominovaní Oliver Rábek, Leon Vučko)
 
MIZUNO HRÁČ SEZÓNY 2019/20: MÁRIO CVITKOVIČ (nominovaní Roman Carapkin, Oliver Rábek)
(15:11, I. Kriššák, foto: V. Zamborský, video: youtube)
 
Diskusia
Pridať komentár