Vodič s alkoholom v krvi a prívesným vozíkom

1811x
22. Máj 2020
Plnou parou vpred 
Prívesný vozík aj auto skončili v priekope
 
31 ročný muž z Vranova nad Topľou bol obvinený z trestného činu ohrozovanie pod vplyvom návykovej látky, obvinenie mu vzniesol poverený príslušník vranovského dopravného inšpektorátu.
 
Včera ( 21.05.2020 ) popoludní tento muž spôsobil dopravnú nehodu. Ako vodič viedol osobné motorové vozidlo zn. Škoda Octavia aj s prívesným vozíkom, na ktorom bola naložená miešačka, jazdil v smere od obce Zámutov na obec Čaklov.
 
Z dôvodu neprimeranej jazdy sa mu pravdepodobne vozidlo rozkývalo spoločne s vozíkom, pričom vozík zišiel do priekopy mimo cestu. Prívesný vozík sa odrhol a prevrátil no vodič ešte asi 100 metrov s vozidlom ,,lietal“ po celej ceste a potom taktiež zišiel do priekopy.
 
Po príchode policajnej hliadky na miesto nehody bol vodič podrobený dychovej skúške, ktorá bola pozitívna, dosiahla výsledok 1,11 mg/l alkoholu v dychu. Opakované dychové skúšky dosiahli výsledky 1,23 mg/l a 1,22 mg/l.
 
Škoda na motorovom vozidle vznikla vo výške 1 000 eur a na prívesnom vozíku 500 eur. Vodičovi bola obmedzená osobná sloboda a bol umiestnený do cely policajného zaistenia.
(9:50, krpz)
Diskusia
Pridať komentár