Anjel pre Anjelov od žiakov ZŠ s MŠ Pod Vinbargom v Bardejove

1602x
25. Máj 2020
Anjel pre Anjelov
Študenti vyrobili 409 anjelov
 
Naše životy sa zrazu zmenili. Radosť a bezstarostnosť razom vystriedal strach, úzkosť, smútok, samota... Neviditeľný nepriateľ číha na každom kroku. Všetci sme hrdinovia! Ale sú medzi nami aj superhrdinovia - nadľudia - lekári a zdravotné sestry. Každý deň nasadzujú svoje životy, strach z nákazy a utrpenia pacientov, len aby ochránili nás.
 
Sú to naši Anjeli!
 
Preto sa žiaci zo ZŠ s MŠ Pod Vinbargom v Bardejove rozhodli vyrobiť Anjelov z rôznych materiálov. 409 anjelov 21. mája 2020 odletelo pohladiť dušu a potešiť srdcia všetkým lekárom a zdravotným sestrám do bardejovskej nemocnice. Úprimná radosť, iskričky v očiach a prekvapenie nás hrejú pri srdci a dúfame, že naši anjeli našim anjelom spríjemnia ich každodennú nadľudskú prácu hlavne v čase ohrozenia neviditeľným nepriateľom.
 
POZRITE SI FOTOGALÉRIU:
 
Ďakujeme riaditeľovi nemocnice Mariánovi Petkovi a námestníčke pre zdravotnú starostlivosť a zdravotné poisťovne Helene Leščišinovej, že dovolili anjelom zo ZŠ s MŠ Pod Vinbargom doletieť na všetky oddelenia nemocnice, aby mohli ochraňovať našich Anjelov.
 
Drahí naši SuperAnjeli, veríme, že nami vyrobení anjeli vás budú ochraňovať tak, ako vy ochraňujete nás. Vašu pomoc potrebujeme nielen v tomto čase, veď ste našimi anjelmi strážnymi od narodenia až po starobu.
Anjelskí Anjeli, ĎAKUJEME!
(9:37, ZŠ)
Diskusia
Pridať komentár