Zrážka dvoch kamiónov na frekventovanej križovatke

6316x
02. Jún 2020
Nebezpečná havária v ranných hodinách
Zdemolované kamióny i samotná križovatka 
 
V skorých ranných hodinách došlo v Prešove na frekventovanej križovatke na Levočskej ulici (pri Kauflande) k zrážke dvoch kamiónov, následkom ktorej sa jeden z nich prevrátil.
 
Polícia upozorňuje všetkých vodičov, že z dôvodu odstraňovania následkov nehody je potrebné v tomto úseku rátať s dopravnými obmedzeniami.
 
Zvýšte pozornosť a riaďte sa pokynmi policajtov.
 
AKTUALIZOVANÉ
 
OKOLNOSTI ZRÁŽKY DVOCH ZAHRANIČNÝCH KAMIÓNOV Z DNEŠNÉHO RÁNA

Ráno sme Vás informovali o dopravnej nehode – zrážke dvoch kamiónov, ku ktorej došlo na frekventovanej križovatke ulíc Levočská – Obrancov mieru v Prešove.

K dopravnej nehode došlo tak, že vodič nákladného vozidla s rumunským evidenčným číslom pri prechádzaní uvedenou križovatkou nedal prednosť vodičovi nákladného vozidla s ukrajinským evidenčným číslom, následkom čoho došlo k zrážke vozidiel a prevráteniu jedného nákladného vozidla na cestu.

Nehoda spôsobila obmedzenie v cestnej premávke na niekoľko hodín. Obaja vodiči boli podrobení dychovej skúške s negatívnym výsledkom.

Vodič z Rumunska bol na mieste jednorazovo ošetrený, k ďalším zraneniam následkom dopravnej nehody nedošlo. Vodičovi bola na mieste za spôsobenie dopravnej nehody uložená bloková pokuta vo výške 650 eur.

(6:55, krpz, aktualizované 15:20)
Diskusia
Pridať komentár