Mestské trhovisko v Starej Ľubovni opäť otvorené

454x
02. Jún 2020
Traja predajcovia súčasne
Trhovisko otvorené
 
Mesto Stará Ľubovňa od 1. júna 2020 pre verejnosť opäť otvorilo mestské trhovisko. Samozrejme, dodržané musia byť všetky hygienické opatrenia vydané Regionálnym úradom verejného zdravotníctva SR v súvislosti s vyhlásenou mimoriadnou situáciu šírenia ochorenia COVID-19.
 
Vstup a zotrvanie na trhovisku bude možné len s prekrytými hornými dýchacími cestami (napríklad rúško, šál, šatka a pod.). V priestoroch trhoviska bude zabezpečený jednosmerný pohyb zákazníkov, regulovaný vstup z chodníka od reštaurácie Panoráma a výstup po schodoch pri predajni rýchleho občerstvenia - Rotunde.
 
Predajné stánky budú umiestnené s minimálnou vzdialenosťou 2 m, pričom na základe rozlohy plochy trhoviska bude umožnený predaj len trom predajcom súčasne. Na trhovisku bude taktiež zakázaná konzumácia nápojov a potravín.
 
Predajcovia budú na trhovisku ponúkať tradičný sezónny tovar ako sú kvety, zelenina, ovocie a pod. Ich prítomnosť bude závisieť predovšetkým od priaznivých klimatických a poveternostných podmienok, ale aj od dopytu zákazníkov po ponúkanom tovare.
(8:40, staralubovna.sk, foto: ilustračné)
Diskusia
Pridať komentár