Mladý vodič pod vplyvom alkoholu, tri osoby zranené

990x
12. Jún 2020
Vodič nafúkal 1,3 promile
 
Nehoda našťastie bez úmrtí 
 
Len 23 ročnému mladíkovi z obce Klenová poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Humennom vzniesol obvinenie z prečinu ohrozenie pod vplyvom návykovej látky.
 
Klenovčan sa skutku dopustil včera (11.06.2020) dve hodiny po polnoci v rodnej obci. Ako vodič viedol osobné motorové vozidlo zn. Audi, pričom v miernej pravotočivej zákrute vyšiel s vozidlom mimo vozovku a narazil do telekomunikačného stĺpu, potom do brány jedného z tamojších rodinných domov. Nárazom bolo vozidlo odhodené späť na cestu, kde ostalo stáť.
 
V aute okrem vodiča boli ďalšie 3 osoby, 22 ročný chlapec a dve dievčatá vo veku 23 a 20 rokov (všetci z obce Klenová). Pri dopravnej nehode tri osoby utrpeli zranenia, škoda doposiaľ nebola vyčíslená.
 
Mladý vodič bol na mieste podrobený dychovej skúške, ktorej výsledok bol pozitívny. Dosiahol hodnotu 1,3 promile.
 
Je zarážajúce, ako si tak mladý vodič s relatívne ,,čerstvým“ vodičským preukazom (vzhľadom na jeho vek) sadne za volant pod vplyvom alkoholu a vezme na seba aj ťarchu zodpovedností za ďalšie 3 mladé životy! Tento krát mali všetci šťastie, ale bude tomu tak aj v budúcnosti?!
(12:37, krpz)
Diskusia
Pridať komentár