Čiastočne uzatvorená križovatka Grešova - Masarykova - Hlavná

764x
14. Jún 2020
Výmena asfaltu na vozovke
 
Križovatka pri Divadle J. Záborského je od piatka 12.6.2020 do nedele 21.6.2020 čiastočne uzavretá. Dôvodom je výmena asfaltu na vozovke.
 
Mesto Prešov pokračuje v opravách poškodených úsekov ciest. Jedným z nich je aj časť cesty na Masarykovej ulici pri križovatke Grešova – Masarykova – Hlavná.
 
V najbližších dňoch na tejto vozovke odstránime rozpadnuté časti a zdeformovaný asfalt. V súvislosti s rekonštrukciou cesty je však nevyhnutná čiastočná uzávierka križovatky.
 
Uzavretý bude pravý jazdný pruh na Masarykovej ulici v smere od Hlavnej a pravý jazdný pruh na Grešovej ulici v smere od Masarykovej. Presmerovanie dopravy bude prebiehať v zmysle schváleného dočasného dopravného značenia.
 
Po oprave deformácií a sieťového rozpadu vozovky bude v celom priestore križovatky položený nový asfaltový kryt. Vodičom sa ospravedlňujeme za dočasné obmedzenie a ďakujeme im za trpezlivosť pri prechádzaní týmto úsekom.
 
Odmenou bude pre všetkých zrekonštruovaná cesta v okolí križovatky pri divadle, ktorá bude od pondelka 22.6.2020 opäť plne prejazdná.
(17:17, presov.sk)
Diskusia
Pridať komentár