Muž vytiahol zbraň a priložil ju k hlave inému mužovi

1036x
15. Jún 2020
Najprv sa vyhrážal pištoľou, potom nožom
Polícia muža zadržala
 
Pred jedným z pohostinstiev v Snine došlo včera (14.06.2020) podvečer k protiprávnemu konaniu, išlo o nebezpečné vyhrážanie so zbraňou.
 
68 ročný muž menom Michal si prisadol za stôl k dvom 47 ročným mužom (všetci pochádzajúci zo Sniny), vybral z kapsičky prevesenej cez plece, pištoľ, tú obtiahol a priložil ju jednému z mužov k hlave so slovami, že ho zabije. Následne pištoľ namieril na hrudník druhého muža, ktorému taktiež povedal, že ho zabije.
 
Po tomto konaní Michal zbraň odložil naspäť do kapsičky, no vybral z nej nôž, ktorým sa obom mužom vyhrážal, že ak ich nezabije pištoľou, tak potom určite nožom. U ohrozovaných mužov toto konanie vzbudilo dôvodnú obavu o ich život a zdravie.
 
Po príchode polície na miesto bol útočník zadržaný a bol umiestený do cely policajného zaistenia. Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Snina začal trestné stíhanie a zároveň Michalovi vzniesol obvinenie z prečinu nebezpečné vyhrážanie. Ak sa mu vina preukáže, hrozí mu trest odňatia slobody na šesť mesiacov až na tri roky.
(15:16, krpz)
Diskusia
Pridať komentár