Pomôcť onkologickým pacientom môžete aj vy a je to jednoduché

1076x
16. Jún 2020
Na bajku onkodeťom 2020
 
Občianske združenie Spoločnosť detskej onkológie Košice aj v tomto roku oslovila mesto Sabinov a požiadala o podporu a spoluprácu charitatívnej cyklotour Na bajku onkodeťom 2020, ktorá je pokračovateľkou akcie Na bicykli deťom pre život.
 
Projekt prostredníctvom Občianskeho združenia Spoločnosť detskej onkológie Košice pomôže onkologicky chorým detským pacientom. Túto akciu spoločnosť organizuje každoročne v júni už desať rokov a mesto Sabinov sa do nej stále zapojí. Cyklisti budú opäť šliapať za dobrú vec!
 
Počas piatich dní, od 16.júna do 20.júna, prejdú trasy po východnom Slovensku. Ani tento rok nevynechajú návštevu nemocnice a onkologického oddelenia, kde sa malí pacienti liečia.
 
Prechádzať mestom budú 17.6.2020 okolo 15,00 hod. Stretnutie s celým pelotónom sa uskutoční na dopravnom ihrisku pri ZŠ Komenského v Sabinove. Tento projekt môžete okrem aktívnej účasti - teda vysadnutím na bicykel - podporiť aj finančne formou darovacej zmluvy a potom cyklistickému pelotónu osobne odovzdať hotovosť či symbolický šek priamo počas trasy.
 
Zo zbierok aj tento rok zorganizujú rekondičné pobyty pre onkologicky choré deti a zároveň podporia aj detské onkologické oddelenia v konkrétnych nemocniciach.
(11:35, sabinov.sk)
Diskusia
Pridať komentár