Neuveriteľné: Iba štrnásťročný chlapec za volantom spôsobil nehodu a nafúkal viac ako jedno promile

1231x
23. Jún 2020
Ďalší vodiči pod vplyvom alkoholu
14 ročný mladík nabúral do brány rodinného domu
 
Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Prešove vzniesol obvinenie len 14 ročnému mladíkovi z Kendíc, okres Prešov pre trestný čin ohrozenie pod vplyvom návykovej látky.
 
14 ročný mladík dňa 21.06.2020 v čase okolo 03.20 hod. ako vodič viedol osobné motorové vozidlo zn. Škoda po miestnej komunikácii v obci Petrovany v smere od obce Kendice, kde z dôvodu nevenovania sa situácií v cestnej premávke narazil prednou časťou vozidla do dvojkrídlovej brány jedného z rodinných domov v obci Petrovany. Po príchode policajnej hliadky na miesto bol vodič podrobený dychovej skúške, ktorej výsledok bol viac ako 1,2 promile. Obvinený muž je stíhaný na slobode.
 
Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Starej Ľubovni vzniesol obvinenie 41 ročnému Martinovi zo Starej Ľubovne pre trestný čin ohrozenie pod vplyvom návykovej látky. 41 ročný Martin dňa 22.06.2020 v čase okolo 20.15 hod. ako vodič viedol osobné motorové vozidlo zn. Škoda v meste Stará Ľubovňa, kde bol zastavený policajnou hliadkou z dôvodu, že mu na vozidle nesvietilo ľavé obrysové svetlo.
 
Pri kontrole bol podrobený dychovej skúške, ktorej výsledok bol viac ako 3,8 promile. Vodičovi bola obmedzená osobná sloboda a následne bol umiestnený do cely policajného zaistenia a vec je realizovaná v tzv. superrýchlom konaní. Pri tomto skutku nedošlo k žiadnej škode na majetku ani k žiadnym zraneniam.
 
Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Kežmarku vzniesol obvinenie 46 ročnej žene z obce v okrese Kežmarok pre trestný čin ohrozenie pod vplyvom návykovej látky. 46 ročná žena dňa 22.06.2020 v čase o 14.06 hod. ako vodička viedla osobné motorové vozidlo zn. Renault v meste Spišská Stará Ves, kde bola zastavená policajnou hliadkou.
 
Pri kontrole bola podrobená dychovej skúške, ktorej výsledok bol viac ako 2,2 promile. Vodičke bola obmedzená osobná sloboda a následne bola umiestnená do cely policajného zaistenia a vec je realizovaná v tzv. superrýchlom konaní. Pri tomto skutku nedošlo k žiadnej škode na majetku ani k žiadnym zraneniam.
(13:00, krpz)
Diskusia
Pridať komentár