Polícia pátra po svedkoch dopravnej nehody medzi Kobylami a Janovcami

5799x
01. Júl 2020
Hľadajú sa svedkovia nehody
 
Vodič zišiel mimo cestu
 
Okresný dopravný inšpektorát v Bardejove objasňuje dopravnú nehodu, ku ktorej došlo dňa 20.06.2020 v čase okolo 00:20 hod. na ceste II/545 medzi obcou Kobyly a obcou Janovce v okrese Bardejov.
 
Doposiaľ neznámy vodič viedol neznáme vozidlo v smere od obce Janovce do mesta Bardejov, pričom v úseku cesty, na ktorej prebieha rekonštrukcia a premávka je riadená prenosným svetelným signalizačným zariadením, prechádzal neznámy vodič daným úsekom na signál s plným červeným svetlom so znamením STOJ.
 
Tento arogantný vodič nedal prednosť oproti idúcemu vozidlu Škoda Superb, ktoré viedol 59 ročný vodič, ktorý sa neznámemu vozidlu vyhýbal, následkom čoho zišiel z cesty, narazil do odvodňovacieho kanála a prevrátil sa na strechu. Pri dopravnej nehode došlo k ľahkým zraneniam osádky vozidla Škoda Superb.
 
Polícia žiada vodičov a svedkov dopravnej nehody, ktorí v tom čase prechádzali daným úsekom cesty a máju informácie k objasneniu dopravnej nehody, aby sa prihlásili na čísle 158, dostavili na Okresný dopravný inšpektorát v Bardejove, alebo kontaktovali políciu prostredníctvom súkromnej správy na facebookovej stránke.
(16:44, FB/Polícia SR - Prešovský kraj)
Diskusia
Pridať komentár