V Bardejovských kúpeľoch otvorili aj vonkajšie kúpalisko

2072x
02. Júl 2020
Okúpte sa v Bardejovských kúpeľoch
Letné kúpalisko je už otvorené 
 
V stredu 1. júla 2020 otvorili v Bardejovských kúpeľoch, a.s., vonkajšie letné kúpalisko s vyhrievanou vodou. V prípade dobrého počasia bude v prevádzke až do septembra. Samoplatcovia, klienti zdravotných poisťovní, i jednodenní návštevníci tak už môžu využívať všetky služby, procedúry a atrakcie, ktoré majú v kúpeľoch k dispozícii.
 
Obmedzenia pre klientov sú minimálne, platí iba zvýšený hygienický štandard, odporúčané rozostupy a rúška vo vnútorných priestoroch. Informuje o tom ekonomicko-obchodná riaditeľka Bardejovských kúpeľov, a.s., Tamara Šatanková.
 
„Pri vstupe na kúpalisko je dezinfekcia na ruky a hygienici odporúčajú dodržiavať na oddychových plochách rozostup medzi jednotlivcami najmenej 2 m. Pretože areál kúpaliska je rozľahlý, rekreujúcich to neobmedzuje. V pondelok až piatok sú otváracie hodiny od 11.00 do 18.00 hod, v sobotu, nedeľu a dni pracovného pokoja od 9.00 do 19.00 hod. Vstupné je pre dospelých 5 eur, pre deti 2 eurá, klienti na liečebný poukaz, dôchodcovia a ZŤP platia 2 eurá na deň,“ vysvetľuje T. Šatanková.
 
Dodáva, že letné kúpalisko s vodou ohrievanou na príjemných 27°C, sa nachádza v prírode pod lesom na samom okraji Bardejovských kúpeľov. Okrem veľkého bazénu s rozmermi 33x15 m je tu návštevníkom k dispozícii i malý detský bazén 4x4 m. Lehátka sú za poplatok 1 euro na deň.
 
Bezplatné parkovanie na centrálnom parkovisku
 
Centrálne parkovisko Bardejovských kúpeľov je pri vstupe do kúpeľov, asi 1 km od kúpaliska. Ak sa pri návšteve letného kúpaliska návštevník preukáže parkovacím lístkom z centrálneho parkoviska Bardejovských kúpeľov, bude môcť využiť výhodu parkovania bez poplatku. Po odchode z kúpaliska je potrebné predložiť v pokladni kúpaliska parkovací lístok na validovanie a parkovisko opustiť do 30 minút.
 
Reštart po koronakríze
 
V súčasnosti Bardejovské kúpele zažívajú reštart po koronakríze. Každým dňom sa zvyšujú počty klientov zdravotných poisťovní, samoplatcov a jednodenných návštevníkov. Prispievajú k tomu aj zvýhodnené ceny a kvalita a atraktívnosť poskytovaných služieb.
 
Okrem vonkajšieho kúpaliska majú klienti aj bežní návštevníci k dispozícii veľké Wellness SPA - bazénový a saunový svet v hoteli Ozón. Menšie v kongresovom štvorhviezdičkovom hoteli Alexander je k dispozícii návštevníkom tohto zariadenia. Až do konca septembra platí v hoteli Alexander zľava z cenníkovej ceny vo výške 25%.
(9:39, red)
Diskusia
Pridať komentár