Bardejovských vodárov potrápila porucha v Giraltovciach

1194x
16. Júl 2020
Bardejovských vodárov potrápila porucha v Giraltovciach
Pracovníci odstraňovali poruchu takmer celý deň 
 
Pracovníci východoslovenskej vodárenskej spoločnosti majú za sebou rušnú stredu. Dôvodom ich výjazdu bola porucha na výtlačnom potrubí PVC DN 300 s prechodom na oceľové potrubie, ktoré sa nachádza pod medzinárodnou cestou I/21 smerom k hraničnému prechodu Vyšný Komárnik. Poruchu museli kompetentní odstraňovať na uvedenom prechode v oceľovej chráničke DN 500.
 
Práce začali ráno o 7:30 a skončili v neskorých nočných hodinách. Problémy spôsobilo práve vyťahovanie potrubia z chráničky, preto museli pracovníci zatlačiť nové potrubie do pôvodného. Vo výkope hlbokom cca 5m odrezali oceľové koleno DN 300, časť chráničky a pretlačili nové potrubie HDPE DN 225 s dĺžkou 24 m. Takisto dopasovali uhlya pospájali ich. Ten istý postup uplatnili aj na druhej strane cesty počas plynulej premávky vozidiel.
 
POZRITE SI FOTOGALÉRIU:
 
Pri riadení premávky vo večerných hodinách im pomáhali policajti. Vodári predniesli poďakovanie nielen im, ale aj samotným pracovníkom, ktorí pridali ruku k službe aj na úkor svojho voľna po pracovnej dobe.
(15:12, red, foto: facebook/vvskosice)
Diskusia
Pridať komentár