Vandali vyčíňali v novej popradskej oddychovej zóne

403x
21. Júl 2020
Poškodené ohnisko v novej zóne oddychu
 
Neznámi páchatelia poškodili oddychové miesto
 
V lome na Kvetnici vyrástla nová oddychová zóna, kde prichádzajú Popradčania ako i návštevníci za oddychom. Mesto prednedávnom umiestnilo v tejto lokalite lavičky, odpadkové koše i mobilné toalety, keďže v súčasnosti eviduje o túto lokalitu zvýšený záujem.
 
Návštevníci sa tešia i dvom novým ohniskám, ktoré sú určené na opekanie a grilovanie. Jedno z nových ohnísk však tesne pred víkendom poškodili vandali.  Mestská polícia Poprad na základe získaných poznatkov z miesta činu vypátrala osoby, ktoré sa tohto konania dopustili. Vec je súčasnosti v štádiu riešenia.
 
„Chceli by sme poprosiť občanov, aby v prípade, ak dochádza k poškodzovaniu či už mestského, alebo akéhokoľvek iného majetku, túto skutočnosť okamžite nahlásili na linku mestskej polície 159 a z našej strany budú okamžite prijaté adekvátne opatrenia“, dodal k prípadu náčelník Mestskej polície Poprad Marián Gardoš.  
 
Mesto Poprad apeluje na návštevníkov lomu, aby okolie neznečisťovali a nepoškodzovali osadené prvky a správali sa zodpovedne.
(11:15, poprad.sk)   
Diskusia
Pridať komentár