Partizánky vyhrali aj v Žiline, naďalej sú stopercentné

1755x
27. September 2020
Ďalšia pohodlná výhra Bardejovčaniek
Bardejovčanky vyhrali aj v piatom zápase v sezóne 
 
V piatom kole prvej futbalovej ligy žien vycestovali hráčky Partizána Bardejov do Žiliny, kde sa stretli s domácim MŠK. Bardejovčanky doposiaľ vyhrali všetky štyri zápasy a naplno chceli bodovať aj v nedeľu dvadsiateho siedmeho septembra.
 
Od úvodu sa potvrdilo, kto bude na trávniku udávať tempo. Už v druhej minúte skóre otvorila legionárka Vujadinović a v prvom polčase využila tlak Partizána ešte raz, keď v 36. minúte pridala druhý gól. Za stavu 2:0 pre hornošarišanky sa išlo do šatní.
 
Po zmene strán v 68. minúte znova presne mierila Vujadinović, čím zvýšila vedenie na 3:0 a pripísala si hetrik. Partizánky boli naďalej lepšie vo všetkých činnostiach. O päť minút si domáca Žilinčanka Ukropová strelila ešte vlastný gól.
 
Bardejovčanky vyhrali 4:0 a do tabuľky si pripísali ďalšie tri body.
 
MŠK Žilina – Partizán Bardejov BŠK 0:4 (0:2)
Góly: 2., 36. a 68. Vujadinović, 73. Ukropová (vl.)
Bardejovčanky nastúpili v tejto zostave: Solárová (88. Drutarovská) – Dimitrijević, Vaľušová (70. Vasiľková), Djukić, Šaranović, Gmitterová, Galarovičová, Bereščáková (83. Jacenková), Božić, Vujadinović (70. Iľková), Semanová
 
Partizánky sa doma predstavia o dva týždne, desiateho desiaty od 15.00 hod. nastúpia doma proti Nitre. Z piatich zápasov majú plný počet bodov.
(16:04, r)
Diskusia
Pridať komentár