Futbalisti proti Dubnici bez divákov

982x
01. Október 2020
Hrať sa bude pred prázdnymi tribúnami
Sedadlá na štadióne ostanú v sobotu prázdne 
 
V ďalšom kole druhej futbalovej ligy nastúpia futbalisti Partizána Bardejov proti Dubnici nad Váhom. Ako je už známe, hrať sa bude bez divákov. Aktuálne informácie dnes potvrdil aj samotný klubu na svojom webe. 
 
"Fanúšikovia Bardejova sú dvanástym hráčom nášho mužstva. Muži v sobotu však budú hrať iba jedenásti. Ako je už známe, druhá futbalová liga bude pokračovať podľa rozpisu, no hrať sa bude pred prázdnymi tribúnami. Dokedy, to nevieme. Záleží na situácii ohľadom koronavírusu, či bude počet nakazených stúpať, alebo nie.
 
Brány ostanú zatvorené
 
Aj preto budú všetky brány mestského futbalového štadióna zatvorené. Klub Partizán však plánuje sobotňajší zápas proti Dubnici odvysielať v priamom prenose na našej facebookovej stránke. Sledujte nás.
 
„Dúfame, že nadviažeme na výkon z Bratislavy, odkiaľ sa nám podarilo priniesť tri body. Bohužiaľ očakávame náročný zápas, pretože nebudeme mať podporu fanúšikov a na ihrisku si budeme musieť poradiť sami,“ ozrejmil Marko Lukáč, hráč Partizána, ktorý bol autorom oboch gólov proti béčku Slovana," uvádza sa v stanovisku klubu.
 
Nakazení, nenakazení
 
Partizán ďalej informuje aj situácii, ktorá je úzko spojená s koronavírusom.
 
"Vážení športoví priatelia, vzhľadom na rôzne informácie, ktoré rezonujú vo fanúšikovskom kruhu ohľadom COVID-19 informujeme, že k dnešnému dňu (štvrtok, 1.10.2020): 
 
– v „A“ družstve dospelých nie je žiaden hráč v karanténe a nikto z mužstva dospelých a ani z realizačného tímu nie je pozitívny na koronavírus
 
– v dorasteneckých družstvách viacerí hráči prišli do kontaktu s osobou, ktorá bola pozitívne testovaná, avšak v priestoroch školy (nie v klube), následne boli v karanténe a po absolvovaní testov sú všetci hráči negatívni
 
– v mládežníckom tíme bol jeden hráč pozitívne testovaný, no neprišiel do žiadneho kontaktu s nikým v klube Partizán Bardejov, nakoľko už dlhšie obdobie neabsolvoval tréning a na štadión nechodil
 
– nikto ďalší v klube nie je pozitívny na koronavírus
 
Martin je pozitívny 
 
Mládežnícke zápasy sa cez víkend neodohrajú. Dorastenci svoje stretnutia proti Martinu neodohrajú z dôvodu, že v družstve Martina bol jeden hráč pozitívne testovaný. O programe ďalších stretnutí našich mládežníckych družstiev vás budeme informovať.
 
Zároveň žiadame všetkých rodičov, aby v prípade, ak ich dieťa má príznaky ochorenia, alebo je pozitívne testované, alebo je v karanténe, kontaktovali trénera danej kategórie telefonicky a v žiadnom prípade aby dieťa (hráč, hráčka) nechodili na štadióna neboli v kontakte s ďalšími hráčmi a členmi klubu.
 
Tréningy všetkých družstiev pokračujú podľa harmonogramu. Opatrenie ÚVZ SR nešpecifikuje žiadne nariadenia týkajúce sa obmedzenia tréningového procesu klubov. SFZ odporúča klubom v nasledujúcom období klásť zvýšený dôraz na dodržiavanie všetkých hygienických opatrení nariadených ÚVZ SR. V Partizáne Bardejov tieto hygienické opatrenia dodržiavame.   
(20:20, r, partizanbj.sk)
Diskusia
Pridať komentár