Bardejovčania prehrali s Banskou Bystricou, 70 minút hrali v oslabení

1865x
10. Október 2020
Favorit nezaváhal
Bardejovčania (v bielom) odchádzajú domov bez bodu 
 
V dvanástom kole druhej futbalovej ligy vycestovali hráči Partizána Bardejov do Zvolena, kde sa stretli s MFK Dukla Banská Bystrica. Domáci hráči boli pred zápasom favoritom a v tabuľke lídrom.
 
Bardejovčania po viacerých zmenách v kádri sa stále hľadajú a zohrávajú a aj preto by pred zápasom brali aj bod za remízu.
 
V prvom polčase zaujala päťminútovka medzi pätnástou a dvadsiatou minútou. Hlavnú rolu zohral Lukáš Horváth, keď najprv videl žltú kartu za kritiku rozhodcu v prerušenej hre a následne druhú žltú za faul a následne aj červenú kartu.
 
Sedemdesiat minút o jedného menej neveštilo pre Hornošarišanov nič dobré. V prvej štyridsaťpäť minútovke gól nepadol a tak oba celky šli do šatní za stavu 0:0.
 
Pred prázdnymi tribúnami v druhom dejstve sa radovali Banskobystričania v 58. minúte, keď brankára Čikoša-Pavlička prekonal legionár Vujošević a ako sa neskôr ukázalo, bol to aj víťazný gól.
 
Hráči od rieky Topľa sa znova gólovo nedokázali presadiť a po domácej bezgólovej remíze s Dubnicou vyšli bez presného zásahu aj v sobotu 10.10. V trinástom kole Partizán privíta o týždeň Skalicu.
 
MFK Dukla Banská Bystrica – Partizán Bardejov BŠK 1:0 (0:0)
Gól: 58. Vujošević
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Čikoš-Pavličko – Akahwakou, Švec, Santos (63. Petko), Horváth, Jarzebak, Dzurík, Mikolaj (63. Selimi), Stachura (76. Černák), Lukáč (76. Elmazi), Serečin (41. Tatar)
(18:27, r, foto: facebook/MFK Dukla Banská Bystrica)
Diskusia
Pridať komentár