Extraligoví stolní tenisti z Bardejova medzi najlepšími odštartovali úspešne

1039x
13. Október 2020
Vyhrali oba úvodné zápasy
Bardejovčania vyhrali úvodné dva zápasy 
 
Extraliga v stolnom tenise odštartovala zápasmi bez divákov. STJ Družba Bardejov je v súťaži nováčikom a úvodné kolá jej vyšli, keď dvakrát vyhrala a správnou nohou vstúpila do najvyššej súťaže.
 
Po víťazstve nad Kežmarkom v pomere 6:4 vyhrali Bardejovčania doma nad Vranovom nad Topľou presvedčivo 6:1, v treťom kole prehrali s Michalovcami 2:6. Škoda, že sa hralo bez divákov, tí by určite prispeli ešte k lepším výkonom.
 
V druhom kole Bardejovčania si prekvapivo ľahko poradili so skúseným súperom, ktorý sa pravidelne umiestňuje na popredných miestach v extralige.
 
POZRITE SI FOTOGALÉRIU:
 
„Všetci naši hráči podali super výkon. Mladý Milosz Sawczak je u nás registrovaný a našim hráčom od roku 2013. Je to veľký talent, ktorému pobyt v bardejovskom kolektíve (hráme ešte tretiu, štvrú ligu, dve družstvá sú v piatej lige, takisto hráme ligu dorastencov a žiakov) obzvlášť prospieva. Škoda, že sa ako Poliak nemôže zúčastňovať mládežníckych súťaží na Slovensku. V Poľsku je reprezentantom v kategórii kadetov,“ uviedol prezident klubu Ján Jakub.
 
Družba Bardejov – Kežmarok 6:4
(Sawczak Milosz ml. 3,5 boda, Juan Sanchez 2,5 b.)
 
Družba Bardejov - VSTK Vranov 6:1
(Sawczak Milosz ml. 3 b., Juan Sanchez 2 b., Sawczak Milosz st. 1 b.)
 
Družba Bardejov - ŠKST Michalovce 2:6
(Sawczak Milosz ml. 2 b.)
 
„Výsledok zápasu proti Michalovciam vôbec nenapovedá priebehu hry. V úvodnom zápase Sawczak ml. nezvládol psychicky náročný zápas (z doterajších deviatich dvojhier osem vyhral!). Hneď nato Juan Sanchez nezvládol koncovku vo veľmi kvalitnom zápase, keď v piatom rozhodujúcom sete viedol 10:6 a prehral 10:12! Ostatné zápasy boli ako tak vyrovnané,“ dodal J. Jakub.
(17:57, red)
Diskusia
Pridať komentár