Po mesiaci sa opäť otvoria kostoly, divadlá či kiná

1732x
13. November 2020
Komunitné testovanie nenašlo podporu
 
Pandemická komisia schválila návrh premiéra Igora Matoviča na čiastočné uvoľnenie opatrení. Od pondelka sa tak na území Slovenska po mesačnej odmlke otvoria kostoly, divadlá, či kiná.
 
Tie budú môcť byť naplnené na polovicu ich kapacity. Ako informoval premiér vo svojom statuse na sociálnej sieti Facebook, otvoria sa takisto aj plavárne a fitnescentrá – maximálny počet však bude šesť osôb, na jednu osobu musí byť 15 m2.
 
Uvoľnenie sa dotkne aj športovej oblasti – spustia sa druhé najvyššie futbalové a hokejové ligy.
 
Premiér pripustil, že komunitné testovanie sa pre kritizovanie zo strany Richarda Sulíka neuskutoční. Najbližšie malo prebehnúť v termíne 28. a 29. novembra a malo sa opakovať každé tri týždne.
 
Ku komunitnému testovaniu sa vyjadrili aj biskupi, ktorí premiérovi vyjadrili ochotu byť nápomocní, no zároveň skonštatovali, že ak by mala byť realizácia ponechaná iba na samotnú cirkev, v praxi by bolo ťažko uskutočniť.
(15:21, red) 
anonym
18.11.2020 09:15
pet
https://www.peticie.com/zruenie_stran_smer_sd_hlas_sd_a_sns
Sandra Kater
17.11.2020 20:29
Po mesiaci sa opäť otvoria kostoly, divadlá či kiná | Spravodajstvo | Články | AHOJ.TV | Spravodajský portál
Good post. I learn something new and challenging on websites I stumbleupon every day. It will always be useful to read through articles from other writers and use a little something from their websites. Goedkope Juventus Shirt
Pridať komentár