Dvadsaťročný Bardejovčan vyrábal drogy

73x
24. Apríl 2015

Bardejovčan obvinený z drogovej trestnej činnosti

drogy ahojbardejov.jpg

 Drogy (ilustračné foto)

 

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bardejove  vzniesol obvinenie 20 ročnému miestnemu mladíkovi zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich  držanie a obchodovanie s nimi.

Obvinený bol umiestnený do cely policajného zaistenia, vyšetrovateľ spracoval podnet na podanie návrhu na jeho väzobné stíhanie. Bardejovčan si mal určitú dobu od viacerých nestotožnených osôb zadovažovať omamné a psychotropné látky, najmä marihuanu, ktorú prechovával v mieste svojho bydliska ako aj na iných  miestach.

Následne tieto látky predával ďalším osobám v meste Bardejov i v jeho okolí.  Mužovi bola včera (23.04.2015) aj počas domovej prehliadky zaistená sušina zelenej farby v doposiaľ presne nezistenej hmotnosti i ďalšie pomôcky slúžiace k užívaniu omamných a psychotropných látok.  Mladík  vydal drvičku na tabak s obsahom sušiny zelenej farby, igelitové vrecko s obsahom sušiny zelenej farby zabalenej v alobale aj samotnú sušinu zelenej farby v igelitovom vrecku. Obvinenému Bardejovčanovi v prípade preukázania viny hrozí trest odňatia slobody na tri až desať rokov.  

(16:15, minv.sk)

Diskusia
Pridať komentár