Nechcela si k nemu sadnúť, vytiahol na ňu nôž

5x
24. Apríl 2015

Vytiahol nôž na ženu z Lukova

noz ahojbardejov.jpg

 Na ženu vytiahol nôž (ilustračné foto)

 

Na linku 158 včera (23.04.2015) popoludní oznámila 37 ročná žena  z obce Lukov, okres Bardejov, že sa jej s nožom v ruke vyhrážal usmrtením jej 35 ročný druh.

Šetrením tohto oznámenia bolo zistené, že muž sa v unimobunke v rómskej osade v uvedenej obci, v opitom stave, vyhrážal usmrtením svojej družke.  Mal tak konať bezprostredne po tom,  čo žena odmietala si ísť k nemu sadnúť. Muž zo zásuvky kuchynského stola mal vybrať príborový nôž a  priložiť ho ku krku svojej družky. Tá sa bránila, pričom si poranila prst na ruke - zranenie si ale nevyžadovalo lekárske ošetrenie. Napadnutá žena  zo strachu utiekla preč a zavolala políciu.

Policajná hliadka útočníka obmedzila na osobnej slobode. Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Bardejove začal trestné stíhanie a súčasne vzniesol mužovi obvinenie z prečinu nebezpečného vyhrážania. Muž bol umiestnený do cely policajného zaistenia a bol na neho spracovaný podnet na podanie návrhu na jeho väzobné stíhanie. V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až na tri roky.  

(18:50, red)

Diskusia
Pridať komentár