Stretli sme sa s drakom, ktorý behá po Bardejove! Vieme, kedy sa zjaví všetkým obyvateľom

6x
24. Apríl 2015

Exkluzívne stretnutie s drakom

Dráčik sa vo večerných hodinách zjavuje v Promenádnom parku

 

Ako sme vás už v predošlých článkoch a reportážach  informovali, z megakraslice na námestí sa vyliahol dráčik, ktorý behá po Bardejove.  Priniesli sme aj fotografie od náhodných občanov i z bezpečnostných kamier, ktoré dráčika zachytili (všetko nájdete na našom webe).

Redakcia spravodajského portálu mesta Bardejov mala tú česť a s dráčikom sa stretla osobne. Asi dvojmetrový drak sa nachádzal v Promenádnom parku, po našom príchode ostal pri fontánach, a potvrdili sa aj naše informácie – dráčik je mierumilovný a k ľuďom priateľský.  Po našom príchode vo večerných hodinách nebolo v parku veľa ľudí. Pristúpili sme bližšie, drak sa na nás pozrel. Povedali sme mu, že sme zo spravodajského webu a ubezpečili sme ho, že mu neublížime.

Aj keď dráčik nerozprával, posúval nám informácie, ktoré sme dokázali dešifrovať. V Bardejove sa mu páči, aj keď nevie, kde sú jeho rodičia, ktorých ešte nevidel. Po vyliahnutí prechádzal a blúdil mestom, no podarilo sa mu nájsť jaskyňu, v ktorej sa usídlil (jaskyňa sa nachádza v pivnici Poľsko-slovenského domu). Posledné dni sa zjavuje vo večerných hodinách v Promenádnom parku. Spozoroval už bardejovské deti, s ktorými sa chce zoznámiť.  Prisľúbil nám, že sa s nimi stretne už vo štvrtok 30.4., kedy je na pláne slávnostné otvorenie fontán. 

Ďalšie informácie vám prinesieme v nasledujúcich dňoch, sledujte preto náš web.

(20:35, red)

658
Diskusia
Pridať komentár