Opitý vodič upozornil na svoju jazdu po Slovenskej ulici v Bardejove

2643x
16. December 2020
Jazdy pod vplyvom
Vodiči boli obmedzení na osobnej slobode a skončili v zaisťovacej cele
 
32 ročný muž z obce Rešov bol povereným príslušníkom Okresného dopravného inšpektorátu v Bardejove obvinený z trestného činu ohrozenie pod vplyvom návykovej látky.
 
Mladý muž ako vodič osobného vozidla 15. decembra podvečer jazdil po Ul. Slovenskej v Bardejove, kde bol z dôvodu nerozsvietenia stretávacích svetiel na vozidle policajnou hliadkou zastavený. Pri následnej komunikácii policajtov s vodičom bolo zrejmé, že vodič je pod vplyvom návykovej látky, čo potvrdila i dychová skúška, ktorej sa vodič podrobil. Jej výsledok dosiahol hodnotu viac ako 2 promile. Vodič bol zadržaný a bol umiestnený do cely policajného zaistenia.
 
Ďalší vodič skončil v potoku
 
Vodič osobného motorového vozidla počas cesty v smere Sabinov na obec Červená voda, pred jedným z rodinných domov v Sabinove zišiel s vozidlom mimo vozovku, vozidlo sa otočilo na strechu a ostalo v miestnom potoku. Na miesto nehody bola okamžite vyslaná policajná hliadka, ktorá zistila, že 58 ročný vodič z obce Jakovany je pod vplyvom alkoholu. Dychová skúška, ktorej sa vodič podrobil bola pozitívna a to s výsledkom viac ako 2 promile.
 
Aj tento nezodpovedný vodič bol obmedzený na osobnej slobode a skončil v cele policajného zaistenia. Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Prešove po vykonaní potrebných procesných úkonov obvinil tohto vodiča z trestného činu ohrozenie pod vplyvom návykovej látky.
(9:54, KR PZ)
Diskusia
Pridať komentár