Svidníčania sa spojili pre dobrú vec

794x
21. December 2020
Balíčky zo srdca pre neznámeho
 
Takzvaná on-line doba prináša so sebou viacero praktických riešení. Veľa rokovaní sa presunulo na internet, viac si telefonujeme, viac objednávame cez internet, ale osobné stretnutia, dotyk, nie len počuť, ale aj vidieť smiech, žiaden prenos nenahradí.
 
Balíčky zo srdca pre neznámeho vo Svidníku roznášali týždeň a putovali konkrétne do Senior domu Svida, do Atria n.o., k opatrovaným seniorom, seniorom z marginalizovanej komunity, do sociálnych zariadení v meste, ale aj do rodín v ťažkej životnej situácii vo Svidníku.
 
Malá krabička – Veľká radosť
 
Zapájali sa jednotlivci, rodiny, inštitúcie, pridalo sa aj Rádio Paráda a aj celé školy. Práve školy boli mimoriadne aktívne a dokázali stmeliť svojich žiakov a rodičov tým čarovným vianočným spôsobom. ZŠ Komenského, ZŠ Karpatská, ZŠ 8. mája, Gymnázium DH, spolu priniesli polovicu zo všetkých 400 balíčkov.
 
Mesto ďakuje veľmi pekne aj humenskej koordinátorke Janke Ulipovej pre zber balíčkov v celoslovenskej zbierke, poslali do Svidníka viac ako 100 balíčkov. Svidník zároveň ďakuje všetkým tým, ktorí sa s láskou v srdci zapojili do akcie Malá krabička - Veľká radosť. Od prvého momentu ako dali von informáciu, prichádzali na mestský úrad balíčky plné dobrôt, praktických vecí i pozdravov.
(10:11, svidnik.sk)
Diskusia
Pridať komentár