VIDEO | Technické služby mesta Svidník prešli v roku 2020 viacerými zmenami

798x
23. December 2020
Nová posila vo vozovom parku i webová stránka
Pozrite si videoreportáž 
 
Mesiac december ponúka miesto pre rekapituláciu dôležitých míľnikov i zmien. Viacerými si v roku 2020 prešli aj Technické služby mesta Svidník. Vlani začali s postupnou obnovou vozového parku, tento rok sa im podarilo zaobstarať multifunkčné vozidlo pre komunálne služby, ktoré im uľahčuje každodennú prácu.
 
„Je to pre nás veľký pomocník, nahrádza 15 ročné auto, ktoré už bolo naozaj poruchové. Prináša zvýšenie komfortu a bezpečnosti, zároveň má dvakrát väčšiu korbu, čiže je efektívnejšie a účelnejšie,“ uviedol riaditeľ Technických služieb mesta Svidník Lukáš Dubec.
 
Technické služby posilnili aj informačnú líniu a svoju agendu preniesli do online priestoru. Výsledkom je nová webová stránka, ktorá slúži pre potreby občanov.
 
„Pokiaľ ľudia hľadajú nejaké informácie, kedy je vývoz, ako postupovať, keď si chcú objednať veľkoobjemový kontajner, kedy bude jarné upratovanie, kde začína kosba a podobne, tak ich nájdu na našej stránke,“ upresnil Dubec.
 
Rokom 2020 aktualizácie nekončia, služby prišli s víziami na ďalšie sezóny. Jednu z nich predstavuje aj obnova budovy Technických služieb. Počas decembra sa taktiež poctivo pripravujú na zmeny odpadovom hospodárstve, na ktoré sa musí samospráva adaptovať.
 
„Výziev je veľa, máme predstavu výrazným spôsobom zvýšiť efektivitu Zberného dvora a hlavne zvýšiť komfort a prostredie pre zamestnancov, aby sa im pracovalo lepšie a aby boli v práci spokojnejší,“ uzavrel Dubec.
(19:57, red)
Diskusia
Pridať komentár