Spojka Tatrana Prešov Dominik Krok má za sebou ďalšiu operáciu

3002x
03. Február 2021
Operácia ramena
 
Dominik Krok má za sebou ďalšiu operáciu. V pondelok 1. februára mu na ortopédii v Nemocnici Košice - Šaca, 1. súkromná nemocnica opätovne operovali pod vedením doktorov Maroša Vargu a Petra Polana rameno, ktoré mal hádzanár operované už pred vyše rokom, ale stále ho neposlúchalo.
 
Hádzanársky klub verí, že teraz už bude fit. Rekonvalescencia by podľa Dominikových slov mala trvať 4 až 5 mesiacov. "Mám to za sebou teraz už len verím, že mi Pán Boh pomôže vrátiť sa na palubovku," odkazuje Krok z nemocnice s tým, že jeho jediné prianie je si vystreliť na bránu tak ako kedysi.
 
Spojku Tatrana trápia zdravotné problémy dlhodobo. Rameno si zranil už v októbri 2019, následne v novembri absolvoval jeho operáciu. Vynútené týždne bez hádzanej, spôsobené pandémiou koronavírusu, využil v júni minulého roka aj na operáciu slabín, ktoré ho dlhodobo trápili.
 
Operáciu absolvoval na chirurgii Nemocnice s poliklinikou sv. Jakuba v rodnom Bardejove pod vedením primára Patrika Mihaľa. Napriek tomu, že následne začal s tréningom, limitujúce problémy s hodovou rukou vyústili do ďalšieho operačného zákroku v Košiciach. Dominikovi prajeme rýchle uzdravenie a nech sa jeho želanie splní!
(10:16, tatranpresov.sk)
Diskusia
Pridať komentár