Bobi Stojkoski novým hlavným trénerom Partizána Bardejov

2321x
10. Február 2021
Bobi Stojkoski novým hlavným trénerom Partizána Bardejov
Bobi Stojkoski 
 
Druhá futbalová liga už tento víkend otvorí brány pred svojou jarnou časťou (Partizán sa predstaví proti Popradu, duel sa odohrá vo Vranove nad Topľou v sobotu 13. februára, nakoľko v Bardejove nie je certifikovaný umelý trávnik).
 
Bardejovčania v ostatnom období zažívajú turbulentné chvíle, do klubu vstúpil nový investor, káder sa rozrástol o nových hráčov. Zmenil sa aj realizačný tím.
 
V minulosti už na Slovensku pôsobil
 
V uplynulých hodinách vedenie Partizána uzatvorilo zmluvu s Bobim Stojkoskim, 55 ročným trénerom zo Severného Macedónska. Ten na Slovensku predvlani pôsobil v Seredi, kde bol asistentom svojho krajana Slavčeho Vojneského.
 
Bobi Stojkoski (licencia UEFA PRO) bude v Bardejove mužstvo viesť ako hlavný trénerom, jeho asistentmi budú Memis Özata a Matej Čobik Ferčík, ktorí na Hornom Šariši už sú niekoľko mesiacov, resp. niekoľko týždňov.
 
Naposledy doma v Severnom Macedónsku
 
Bobi Stojkoski v minulosti pôsobil v Nemecku v klube Tus Bövinghausen, v Severnom Macedónsku v družstve Makedonica Gjorce Petrov. Na Slovensku bol v druhej polovici roka 2019 asistentom trénera v Seredi a celý uplynulý rok 2020 bol hlavným trénerom druholigového tímu zo Severného Macedónska – družstva Korabi Debar.
(20:04, partizanbj.sk)
Diskusia
Pridať komentár