VIDEO | Futbalisti Partizána si po návrate z Turecka zmerajú sily s trápiacim sa Popradom

2258x
11. Február 2021
Zjednotenie družstva a získanie bodov do tabuľky
Pozrite si videoreportáž 
 
Futbalisti Partizána Bardejov sa pred týždňom vrátili z deväťdňového sústredenia v ďalekej tureckej Antalyi, kde odohrali tri prípravné zápasy. Bardejovčania sa na zimnom sústredení najprv predstavili proti dvom celkom z Ruska, následne proti mužstvu z Kosova. Tom Tomsku podľahli 0:2, rovnakým výsledkom sa skončil duel aj proti družstvu FK Fakel a 1:0 podľahli aj mužstvu KF Dukagjini.
 
„Výsledky pre mňa nie sú dôležité, chcem, aby sme sa lepšie pripravili na ďalšiu hru,“ uviedol asistent trénera Bardejova Memis Özata.
 
Sústredenie dalo pohľad aj na to, ako hráči fungujú mimo ihriska
 
„Viete, tu nejde niekedy o to, že ako hráme, alebo ako pôsobíme, ale hlavne tí hráči, ako si sadnú, nielen na ihrisku, ale aj mimo neho. To sústredenie dalo aj pohľad na to, ako tí hráči fungujú mimo ihriska,“ opísal prezident Partizána Bardejov Stanislav Soroka.
 
Tento týždeň sa už v mínusových teplotách v domácom prostredí Hornošarišania pripravujú na prvý zápas jarnej časti, v ktorej si sily zmerajú s trápiacim sa Popradom.
 
„Myslím, že by sa nám mohlo podariť spoločne získať ďalšie body do tabuľky. Dúfam, že si budeme počínať dobre, mohlo by to vyjsť,“ uzavrel Özata.
 
Bardejovčania majú po absolvovaní jesenných 15-tich kôl na konte 14 bodov a sú v tabuľke na 13. mieste. Duel s Popradom odohrajú vo Vranove nad Topľou v sobotu 13. februára, nakoľko v Bardejove nie je certifikovaný umelý trávnik.
(17:41, red) 
Diskusia
Pridať komentár