VIDEO | Partizán posilňuje, prichádza Jakub Sedláček

1782x
19. Február 2021
Ďalšia posila pre futbalistov z Bardejova
Videoreportáž 
 
Futbalisti Partizána Bardejov to so záchranou v druhej lige myslia vážne a aj preto počas zimného prestupového obdobia získali niekoľko nových tvári.
 
Tou poslednou je dvadsaťdvaročný záložník Jakub Sedláček, ktorý do Bardejova prestúpil z maďarského Újpest FC. Mladý šikovný hráč medzi mužmi začínal v Podbrezovej, odkiaľ prestúpil z trenčianskeho dorastu. Neskôr pôsobil v Pohroní, z ktorého pred rokom odišiel do prvej ligy v Maďarsku.
 
 Jakub Sedláček prestúpil do  Bardejova, zmluvu podpísal na rok a pol
 
„Zatiaľ som spokojný, cítim sa tu fajn, v kabíne hráči sú skvelá partia, tak uvidíme, ako ďalej,“ uviedol J. Sedláček. Rodák z Dolnej Súče pri Trenčíne prestup do Bardejova uvítal a verí, že sa mu podarí nadviazať na dobré výkony z predošlých pôsobísk a že Partizánom pomôže v tabuľke posunúť sa vyššie.
 
„V klube chcem čo najviac hrávať, splatiť trénerom dôveru, vedeniu, s nimi som komunikoval a zbierať čo najviac bodov, aby Bardejov vybojoval záchranu,“ prezradila nová posila Bardejova.
 
Partizán už v jarnej časti odohral prvý zápas, keď porazil Poprad 2:1. V sobotu sa Hornošarišania predstavia v Žiline, kde nastúpia proti silnému Liptovskému Mikulášu. V tabuľke sú priebežne na jedenástom mieste.
(19:08, red) 
Diskusia
Pridať komentár