V obchodných reťazcoch si už po 20:00 hod. nenakúpite

1942x
03. Marec 2021
Dôvodom je večerný zákaz vychádzania
Výnimky platia len pre nevyhnutnú cestu do práce či k lekárovi  
 
Balík opatrení, ktorý v nedeľu schválila vláda, obsahuje aj nočný zákaz vychádzania. Po 20:00 tak nebude možné navštíviť potraviny, na túto skutočnosť preto reagujú aj niektoré obchodné reťazce, a to skrátením svojich otváracích hodín.
 
Sprísnený zákaz vychádzania začal platiť od dnešného dňa. Vychádzanie bude obmedzené od 20:00 do 01:00 hodiny. Výnimka bude v tento čas platiť len na nevyhnutnú cestu do práce a k lekárovi. V tejto súvislosti niektoré obchodné reťazce skracujú svoje otváracie hodiny.
 
Spoločnosť Lidl už potvrdila, že jej prevádzky budú otvorené len do 20:00 hodiny. Zmeny potvrdila aj spoločnosť Billa, jej prevádzky zatvoria takisto svoje brány o 20:00 hodine. V niektorých mali totiž otvorené aj do 22:00 hodiny.
 
K reťazcom sa pridáva aj Kaufland, ktorý bude o zmenách informovať na webových platformách i výveskách v predajniach. Výnimkou nebude ani obchodný reťazec Tesco, ktorý prispôsobí svoje otváracie hodiny aktuálnemu sprísnenému režimu. V jeho prevádzkach si nakúpite od 3. marca už len do 20:00 hodiny.
(9:22, red)
Diskusia
Pridať komentár