Podporte kapelu Niečo Navyše z Bardejova

15x
20. Máj 2015

Bardejovská kapela Niečo Navyše je na scéne už od roku 2009

Videoklip k skladbe Na doraz!

 

Bardejovská kapela Niečo Navyše je na hudobnej scéne už od roku 2009 a za niekoľko rokov si našla svojich fanúšikov. Momentálne má za sebou vydanie debutového albumu Na doraz!

Kapela Niečo Navyše má na konte už tri videoklipy. V minulom roku sa Bardejovčania zúčastnili  na súťaži Šariš objav východu, kde boli vybraní odbornou porotou do finálovej dvanástky z viac ako 160 kapiel. Napokon Niečo Navyše obsadila krásne šieste miesto. Kapela má za sebou koncerty a festivaly nielen po Slovensku, ale aj v susednom Poľsku či Českej republike. Chlapci z Bardejova nahrali aj oficiálnu hymnu pre slovenské volejbalistky. Skladba sa hrala počas majstrovstiev až v Turecku.

Momentálne kapela bojuje v súťaži Dobré zo Slovenska, kde postúpila už do semifinále.  Pre spravodajský portál ahojbardejov.sk prezradil spevák a gitarista Viliam Zamborský túžbu dostať sa do finále. „Vďaka vašim hlasom sme postúpili do semifinálového kola súťaže Dobré zo Slovenska. Za úlohu sme dostali zhudobniť text slovenského textára, čo sa nám aj podarilo. Skladbu si môžete vypočuť a samozrejme zahlasovať na pripojenom linku, jeden krát prostredníctvom e-mailovej adresy a jeden krát prostredníctvom sociálnej siete. Pomôžte nám dostať sa do finále, kde by sme vystúpili pred porotou. Každý hlas sa počíta! Ďakujem.“

Zloženie kapely Niečo Navyše:

Viliam Willo Zamborský - gitara, spev

 Lukáš Vanta - bassa, spev

 Marek Stupianský  - bicie

 Marián Trewor Grobár – gitara

 

Hlasovať môžete na tomto linku

http://sutazkapiel.dobrezoslovenska.sk/nieco-navyse?fb_action_ids=10203254248751610&fb_action_types=og.shares 

(20:15, red)

686
Diskusia
Pridať komentár