Neviete, čo na seba? Toto sú horúce jarné trendy

1039x
13. Marec 2021
Horúce jarné trendy
Čo bude hitom túto jar? 
 
Módne trendy nás každý rok zaplavia novinkami, ktoré diktujú obsah našich šatníkov. Aj vy patríte medzi tých, ktorí im radi podľahnú? Potom sa rýchlo začítajte do nasledujúcich riadkov a môžete sa vybrať na prvé jarné nákupy.
 
Prešívané bundy
 
Prechodné počasie si priam pýta kúsky, ktoré dokážu zahriať. Trendy a teplučké prešívané bundy si túto úlohu splnia naozaj dokonale. Ak si ich vyberiete v čísle, ktoré vám je o niečo voľnejšie, získate oversize look, ktorý nezostane na ulici nepovšimnutý. Prešívané bundy v sebe skrývajú ešte jedno čaro - môžete ich kombinovať s ležérnym, elegantným aj športovým štýlom obliekania. To z nich robí ideálnu voľbu do každého šatníka.
 
Blejzer a bundička do pása
 
Krátke denimové bundičky v rôznych odtieňoch, ale aj blejzer v skrátenej dĺžke - to sú trendy na teplejšie dni, ktorým sa naozaj nedá odolať. Oba kúsky v sebe skrývajú istú zaujímavosť, hravosť a rafinovanosť zároveň. Nezabudnite si ich preto na nákupoch pridať do svojho košíka a vyraziť v nich do ulíc.
 
Gumákom ešte neodzvonilo
 
Gumáky sa snažia znovu získať našu pozornosť a prebojovať sa na pozíciu obľúbenej obuvi. Ich výhody neoceníte len v daždivom počasí. Gumáky dokážu pôsobiť veľmi zaujímavo. Môžete ich skombinovať so šortkami, sukňou, šatami a koženou či džínsovou bundou a stále na vás budú vyzerať výborne. Vybrať si ich navyše môžete v jednej viac či menej výraznej farbe alebo aj vzorované.
 
 
Vesta nikdy neomrzí
 
Viete, čo oživí váš outfit? No predsa vesta! Práve vesta je totiž kúsok, ktorý ponúka nespočetné množstvo variácií. V chladnejšom počasí siahame po zateplenej veste a teplom svetri či mikine. Nemusíte sa jej však vzdať ani vtedy, keď sa oteplí. Vesty v elegantnom i ležérnom štýle skombinujete s nohavicami, blúzkou alebo košeľou.
 
Náš tip: Od hlavy až po päty vás vynoví Bibloo zľavový kód. Na stránkach internetového obchodu Bibloo.sk nakúpite nové tričká, šaty, sukne, nohavice, rifle, šortky, legíny, tenisky, gumáky i lodičky. Nájdete tu všetko pre každého muža, ženu aj dieťa.
 
Aké farby letia tento rok?
 
Roku 2021 kraľujú dve farby, ktoré sa navzájom jedinečným spôsobom dopĺňajú. Sú nimi sivá a žiarivá žltá. Že ich nemáte vo svojom šatníku? Neváhajte a rýchlo ich do neho doplňte. Môžete si vybrať jednofarebné kúsky a navzájom ich vhodne kombinovať. Alebo siahnite po oblečení, na ktorom tieto farby vytvoria zaujímavý kontrast. Záleží len od vás, čo si zvolíte. Tričká, tielka, nohavice, tenisky, balerínky, lodičky... alebo ich necháte radšej vyniknúť na kabelke?
 
Kvetinové vzory
 
Kvety na módnom oblečení, doplnkoch a obuvi sú vzorom, ktorý dodá každému kúsku unikátny vzhľad. Na svetri, kardigáne, tričku, sukni, nohaviciach či topánkach - rozkvitnúť môžu tento rok všade. Milujete doplnky? Dajte šancu novej kabelke alebo taške posiatej kvetmi. Takýto doplnok pozdvihne vašu náladu vždy, keď sa naň pozriete.
 
Náš tip: Nákupy, ktoré ušetria, má rád asi každý. Preto máme pre vás Orsay zľavový kód, ktorý využijete pri výbere dámskeho oblečenia a doplnkov.
 
O slovo sa hlási udržateľnosť
 
Módne trendy neobchádzajú ani materiály a o slovo sa čoraz nástojčivejšie hlási udržateľnosť. Nákupom výrobkov z recyklovaných materiálov alebo ekologického poľnohospodárstva tak nielen pomôžete našej planéte, ale budete aj in. Spolu s udržateľnosťou sa do módy vracia vintage vzhľad a materiály so spraným povrchom. Možno vďaka nim ušetríte nejedno euro. Stačí, ak si prezriete obsah skrine vašej mamy. Iste v ňom nájdete neodolateľné kúsky v dizajne, aký nebude mať nikto z vašich známych.
(11:43, r)
Diskusia
Pridať komentár