Koncert No Name - podujatie roka v Bardejove

24x
23. Máj 2015

Areál DOM - BYT - ZÁHRADA sa zaplnil, ľudí bavila známa slovenská kapela 


No Name v Bardejove

 

Piatok (22.5.2015) patril v areáli DOM – BYT – ZÁHRADA známej slovenskej kapele No Name. Košičania do Bardejova zavítali v časovom predstihu a na pozvanie Pavla Zajaca navštívili jeho dom v parčíku J. Lennona, kde si pozreli aj skvosty, ktoré prívrženec skupiny The Beatles vlastní. Následne sa už presunuli do areálu DOM – BYT – ZÁHRADA.

Prítomným fanúšikom sa najprv predstavila predkapela Wendigo a po pol ôsmej už na pódium vybehol Igor Timko so svojou skupinou.  No Name privítal v najväčšom stavebnom centre František Kuľka a ľuďom zaželal príjemnú atmosféru a pocit príjemne stráveného večera.  Napokon atmosféra bola výborná a približne tisíc ľudí sa zabávalo. No Name zahrali svoje najväčšie hity a počas hodiny a pol dostávali publikum do varu.  V Bardejove išlo tento rok doposiaľ o jedno z najväčších podujatí. DOM – BYT – ZÁHRADA organizuje počas leta mnohé ďalšie skvelé akcie a koncerty.

Profil skupiny:

No Name je slovenská rocková skupina. Založená bola v roku 1996 v Košiciach. Zakladajúcimi členmi boli Viliam Gutray a traja bratia Timkovci - Igor, Roman a Ivan. V súčasnosti má skupina šesť členov.

Ako klávesák sa v začiatkoch prezentoval Marián „ČEKY“ Čekovský, ktorého po odchode z kapely nahradil Zoli Šallai. O pár rokov doplnil kapelu najmladší Timko - Dušan, ktorý má už v kapele svoju stabilnú pozíciu.

(10:40, PR, red, F. Hažlinský)

688
Diskusia
Pridať komentár