VIDEO | V Bardejove končí turecký tréner Özata i traja legionári

2932x
18. Marec 2021
Neuspokojivé výsledky, končí asistent trénera a trojica hráčov
 Pozrite si videoreportáž
 
Tréner Memis Özata končí na lavičke futbalistov Partizána. Môžu za to nepresvedčivé výsledky od jeho príchodu do Bardejova. Z deviatich majstrovských zápasov dokázal vyhrať iba raz a to s posledným Popradom. Spolu s ním si kufre balí aj trio futbalistov.
 
Vyvrcholením všetkého bola remíza s Púchovom a prehra s Košicami. Spolu s doterajším hlavným trénerom končia pri rieke Topľa aj traja legionári.
 
Nemali dostatočnú kvalitu 
 
„Jednoducho boli iné očakávania, čo sa týka výsledkov a zocelenia mužstva. Prišli noví hráči, dúfal som, že budú mať kvalitu. Nezapadli do kádra a aj preto sme sa dohodli o ukončení s asistentom hlavného trénera a s tromi hráčmi – s Ronaldom, Lizardom a Fumuyalom,“ prezradil prezident klubu Stanislav Soroka.
 
Ani Turek Özata a ani spomínaní hráči nepriniesli do kádra kvalitu a s tým neprišli v úvodných zápasoch ani očakávané body, ktoré Partizán potrebuje ako soľ v boji o záchranu.
 
Soroka: „Nie je v tom nič osobné, je to futbalový život a s tým treba aj počítať. Tréneri i hráči musia počítať, že ak nebudú spĺňať požadované nároky, tak sa s nimi rozlúčime. Štandarde, bez emócii, na profesionálnej úrovni.“
 
My nemáme slabé mužstvo, no myslím si, že sme mali veľké rezervy
 
Ďalšie zmeny a príchody do tímu sa podľa slov prezidenta klubu neočakávajú.
 
„My máme dosť široký káder, takže je z čoho vybrať. Viac šancí možno dostanú tí, ktorí doteraz sedeli na lavičke. Je to na hlavnom trénerovi, ktorí ostáva, má svojho asistenta, aj celý realizačný tím ostáva. Aby vyskladali takú partiu hráčov, ktorá by na ihrisku ukázala, čo v nás je. My nemáme slabé mužstvo, no myslím si, že sme tam mali veľké rezervy a verím, že svojou prácou budú vedieť, kde sú tie rezervy a postavíme mužstvo, ktoré uhrá potrebné body. To je dôležité,“ dodal prvý muž Partizána S. Soroka.
 
Severomacedónčan Stojkoski ostáva hlavným lodivodom 
 
Hlavným trénerom ostáva Bobi Stojkoski, asistentom Matej Čobik Ferčík. Bardejovčania počas víkendu nenastúpia na ligový duel proti Trebišovu z dôvodu výskytu kovidu v kádri Slavoja, najbližšie sa predstavia v nedeľu 28. marca na pôde Šamorína.
(16:11, red)
Klára
19.03.2021 15:32
Konečne
Pridať komentár