VIDEO | Bardejovské volejbalistky túžia po návrate do hry

1771x
30. Marec 2021
Čakajú na uvoľnenie opatrení
 Pozrite si videoreportáž
 
Návrat do bežného športového módu túžobne očakáva aj Volley Elite Academy Bardejov. Hráčky miestneho volejbalového klubu zažili svetlý súťažný záblesk ešte počas leta, no druhá vlna pandémie dala športovým výkonom opäť stopku. Zmena by mala nastať po uvoľnení opatrení.
 
„Už budeme trénovať bez prestávky, žiadne prázdniny a podobne. V lete by som chcel, aby sme šli aspoň na týždňové sústredenie, aby sme doladili kondičku, trošku sa technicky dostali tam, kde sme boli, lebo dievčatá prakticky nehrali rok,“ uviedol predseda a tréner volejbalového klubu VEA Jozef Kurtiš.
 
„Počítam s tým, že čím bude teplejšie, tak už by to malo začať tak ako vlani. Mali sme celkom dobrú sezónu, tak ja dúfam, že aj budúci rok sa nám to podarí udržať na takej úrovni, ako to bolo doteraz,“ ozrejmila smečiarka Alexandra Valková.
 
Hráčky pociťujú veľký deficit športu, v súčasnosti na sebe pracujú individuálne. Napriek neľahkej situácii sú stále v spojení.
 
„Snažíme sa byť v kontakte, je to pre nás všetkých ťažšia doba, lebo sme spolu trávili skoro každý deň v týždni. A teraz sa už vôbec nevídame. Pre tím je to náročnejšie, ale myslím, že by sme to mali zvládnuť,“ uzavrela nahrávačka Nina Savčáková.
(15:18, red)
Diskusia
Pridať komentár