VIDEO | Partizán Bardejov po dlhom čase v domácom prostredí

1260x
02. Apríl 2021
V sobotu proti Komárnu 
Pozrite si videoreportáž 
 
Prvýkrát v roku 2021 odohrajú druholigoví futbalisti Partizána Bardejov majstrovský zápas na domácom štadióne. Po slabom výkone v Šamoríne, kde prehrali 5:0, privítajú východniari už túto sobotu tretieho apríla hráčov Komárna. V boji o záchranu musia zverenci trénera Bobiho Stojkoského bodovať naplno.
 
„Každý zápas je pre nás finále, potrebujeme body. Musíme vyhrať. Po zápase so Šamorínom sme mali 2-3 tréningy, rozprávali sme sa, pozreli sme si čo ako bolo, kde sme urobili chyby,“ prezradil tréner Partizána Bobi Stojkoski.
 
 
V uplynulých dňoch sa z hosťovania v Skalici na Horný Šariš vrátil Richard Nemergut, ktorý prostredie v Bardejove pozná veľmi dobre. Už vo víkendovom dueli bude chcieť spoluhráčom pomôcť vyhrať a Partizánu dopomôcť k záchrane v druhej lige.
 
„Pripravujeme sa s chlapcami, trénujeme celý týždeň, vieme čo nás čaká, je to silný súper. My sme tiež kvalitne nastavený tím, myslím si, že máme svoje kvality a budeme sa snažiť uhrať to svoje, čo nás tréner v tréningu učí. Musíme si to presadiť a ustrážiť tri body,“ povedal hráč Partizána Bardejov Richard Nemergut.
 
Aj tento majstrovský zápas dvadsiateho tretieho kola medzi Bardejovom a Komárnom sa odohrá bez divákov a aj preto ho odvysielame v priamom prenose.
(18:40, red)
Diskusia
Pridať komentár