VIDEO | JUDO CLUB Bardejov v režime obmedzení

1030x
13. Apríl 2021
Chýba im kimono i súťaže
Pozrite si videoreportáž 
 
Skupinové tréningy a možnosť zašportovať si v interiéri bez obmedzení chýbajú aj bardejovským džudistom. Uplynulý rok im značne ukrojil z kalendára aktivít, ostal len priestor na individuálny rozvoj v exteriéri.
 
„Idem si zabehať aj sama, ale väčšinou ideme behať do prírody s trénerom, ten nám dá poriadne zamakať,“ uviedla členka JUDO CLUBU Terézia Vaneková.
 
„Obvoláme tých starších, ktorí to zvládnu a ideme na nejakú kondičnú prípravu v okolí Bardejova,“ predseda JUDO CLUBU Bardejov Ján Arendáč.
 
Prívetivú situáciu prinieslo vlaňajšie leto, kedy stihli džudisti zorganizovať akciu s medzinárodnou účasťou. 
 
Chýba im kolektív
 
„Bolo to sústredenie na Mníchovskom potoku tu v Bardejove, kde sa zúčastnilo asi 7 klubov z Poľska, výber z východu, plus sme mali trénera z Francúzska,“ dodal Arendáč. Členom klubu chýba kolektív, ale aj prekonávanie vlastných limitov.
 
„Sú to určite súťaže, bez toho sa to nedá. Ďalej sústredenia, kimono – už tak dlho som sa v ňom nebila, kimono mi chýba asi najviac,“ priblížila Vaneková.
 
Vedenie klubu ráta s tým, že táto situácia bude mať vplyv na zúženie členskej základne, no bude robiť všetko pre to, aby bol návrat na športové pole čo najviac podobný obrazu pred pandémiou.
(14:19, red) 
Diskusia
Pridať komentár