Obchodné reťazce od štvrtka predĺžia svoje otváracie hodiny

1154x
27. Apríl 2021
Reakcia na posun zákazu vychádzania
Vo vybraných prevádzkach budete môcť nakupovať dlhšie  
 
Úprava večerného zákazu vychádzania spôsobila hromadnú reakciu obchodných reťazcov, ktoré budú predlžovať svoje otváracie hodiny.
 
Doteraz platný zákaz vychádzania po 20:00 hodine vláda posunie o ďalšiu hodinu. Od štvrtka 29. apríla tak bude platiť voľný pohyb mimo bydliska najneskôr do 21.00 hodiny. Túto zmenu privítali nielen obyvatelia Slovenska, ale aj obchodníci. Na spomínanú skutočnosť sa prispôsobujú aj jednotlivé obchodné prevádzky.
 
Spoločnosť Lidl so zmenou otváracích hodín začne už od tohto štvrtka. V predajniach, ktoré boli predtým bežne otvorené do 21:00 hodiny, si zákazníci budú môcť nakúpiť opäť v pôvodnom režime.
 
Otvárací čas v niektorých prevádzkach upraví aj spoločnosť Billa, stane sa tak takisto už tento štvrtok. Nákupné hodiny predĺži aj spoločnosť Tesco, v jeho prevádzkach si nakúpite tiež až do deviatej hodiny večer.
 
V štandardnom otváracom čase si nakúpite už aj v obchodnom reťazci Kaufland. Od pondelka do soboty bude otvorený od 7:00 do 21:00 hodiny, v nedeľu od 8:00 do 20:00 hodiny.
(15:29, red) 
 
Diskusia
Pridať komentár