Výnimočný úspech žiačky SOŠ hotelierstva, ekonomiky a služieb v Bardejove

1381x
05. Máj 2021
Prvé miesto na stredoškolskej odbornej činnosti
 
Stredoškolská odborná činnosť v tomto školskom roku priniesla výnimočne nový rozmer prezentácie a vystupovania talentovaných žiakov v dištančnej forme.
 
Celoštátna prehliadka, ktorá sa konala 27. – 30. apríla 2021 v 17 súťažných odboroch v oblasti prírodovedných, technických, humanitných a spoločenskovedných odborov, priniesla najlepšie výsledky súťažiacim práve z nášho kraja.
 
Žiaci si podľa pokynov pripravili ústnu prezentáciu a obhajobu práce, ktorú v následnej diskusii pred členmi odborných hodnotiacich komisií obhajovali.
 
Hodnotená bola odborná a obsahová úroveň práce, použitie argumentácie a dôkazov, formálna stránka práce, úroveň spracovania a dokumentácie, používanie odbornej terminológie, využitie práce, prezentácia práce a obhajoba v diskusii.
 
Krásne prvé miesto 
 
Naša žiačka Erika Huňadyová spolu so svojím gamifikovaným projektom Supervýživátor, ktorý vznikol v spolupráci a pod vedením odbornej konzultantky MVDr. Lenky Dubivskej, postúpila do finálneho - celoštátneho kola a v tomto kole projekt, ako aj samotná obhajoba komisiu natoľko zaujali, že si Erika aj pri silnej konkurencii svojich rovesníkov z celého Slovenska vybojovala krásne 1. miesto v odbore Tvorba učebných pomôcok, didaktické technológie.
 
Touto cestou by sme sa chceli poďakovať vedeniu britskej spoločnosti Sparkol za podporu vo forme softvéru VideoScribe, Ranovi Shterninovi a prof. Melovi Rosenbergovi za poskytnutie Premium konta na platforme Ourboox.
 
Erike srdečne blahoželáme a prajeme mnoho ďalších úspechov v odbornej činnosti.
(9:36, sosehs.edupage.org)
Diskusia
Pridať komentár