Rifľový majáles sa vydaril nad očakávania

56x
10. Jún 2015

Prvý rifľový majáles vyšiel, ľudia sa zabávali

11426357_937275639668560_6252836091106970930_o.jpg

Zaujali nielen rifle, ale aj parochne 

 

Posledný májový víkend bol skvelým zakončením májovej atmosféry. Spomedzi mnohých májových akcií mal výbornú úroveň 1. Rifľový majáles 2015, usporiadaný v Bocian komplexe. Táto skvelá myšlienka utkvela v hlavách dvoch hlavných usporiadateliek –  Kataríny Chlebovskej a Aleny Moravcovej. Rozhodli sa ísť do toho a zorganizovať netradičný ples v Bardejove, ktorý v takej forme ešte nikto nezorganizoval.

Vďaka obetavosti organizátoriek sa u Bociana zišla rôzna veková kategória skvelých ľudí , ktorým sa oblečenie v rifľovom outfite veľmi páčilo. Pochvaľovali si najmä ženy, pretože im odpadli starosti so zháňaním plesovej róby, kaderníka a kozmetičky. Začiatok plesu veľmi pekne spestrili účinkujúci úvodného programu, hlavne tanečná skupina malých tanečníkov pod vedením Stanislavy Mihokovej. Ako druhá sa predstavila Kristína Čikošová Pavličková s piesňou One republic-good live. Tretí v poradí nášho programu sa predstavili skvelé dievčatá a dvaja páni rôznej vekovej kategórie a to Jumping – skákanie na trampolínach, pod vedením Julky Murckovej.

Záver patril skupine mladých teenegerov tanečnej skupine AFCommunity pod vedením Stanislavy Mihokovej, medzi ktorých skvelé zapadli svojím tancom aj hlavné organizátorky Katka a Alenka. Tieto vystúpenia všetkých správne naladili. Potom to bolo už len v réžii skupiny Montana Band, ktorá sa postarala o atmosféru , ktorú má mať taký majáles.

Zábava to bola perfektná, o čo sa postarali aj samotní účastníci, ako napríklad partia Judo Clubu, ktorí si svoje rifľové oblečenie spestrili parochňami, ktoré mali najväčší úspech. Zábava gradovala až do skorých ranných hodín, kde sa už za denného svetla všetci rozišli v dobrej nálade domov. Všetci sa zhodli, že takáto akcia sa musí zopakovať aj o rok a Katke a Alenke za to patrí veľké poďakovanie.

(08:45, A.M.)

709
Diskusia
Pridať komentár